Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atacul terorist din New York: Cinci prieteni argentinieni, ce sarbatoreau 30 de la terminarea liceului, printre cei ucisi

Hotnews Hotnews,
 Atacul terorist din New York: Cinci prieteni argentinieni, ce sarbatoreau 30 de la terminarea liceului, printre cei ucisi

Cinci prieteni din Argentina ce sarbatoreau 30 de ani de la terminarea liceului sunt printre cei ucisi in atacul terorist de marti, scrie Guardian. Ministerul de externe argentinian a confirmat identitatea victimelor, toate din orasul Rosario, din centrul Argentinei. continuă pe Hotnews

Ce stim pana acum despre atacul terorist din New York

Opt persoane au fost ucise si alte 11, printre care si doi copii, au fost ranite de o camioneta inchiriata ce a intrat pe o pista pentru biciclisti din New York.

Mircea Badea, dupa atacul de la New York: Raspunsul la terorism nu este rugaciunea. E limpede ca Dumnezeu nu se ocupa cu asta

Mircea Badea a spus marti, dupa atacul de la New York, soldat cu cel putin opt morti si 15 raniti, ca nu rugaciunea si lumanarile aprinse rezolva aceasta problema. Eu, plimbandu-ma.

Atac terorist la New York. Un suspect a fost retinut - VIDEO

Mai multe impuscaturi s-au auzit la New York, in Manhattan. Doua persoane este posibil sa fi fost ucise, iar altele cinci, ranite. Politia spune ca a facut o arestare in acest.

Atac terorist la New York. Prima reactie a lui Donald Trump

New York a fost tinta unui nou atac terorist, nu departe de locul fostelor Turnuri Gemene. Opt oameni au murit si cel putin 11 sunt grav raniti dupa ce o camioneta a intrat in multime. Soferul a.

Atacatorul din New York era sofer Uber

Ziua de Halloween a fost una trista pentru New York, odata cu un atac care a dus la moartea a opt persone. Informatiile despre atacator arata ca era sofer Uber. Atacul din New York s-a desfasurat la orele amiezii ora 15) si a dus la moartea a opt persoane si ranirea altora 12. Autorul a [].

Sunt mandru de crimele mele: Primele declaratii ale teroristului din New York

Statele Unite au fost zguduite marti de un nou atac terorist sangeros. 8 persoane au murit si alte 11 au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu o duba pe o pista de biciclisti din Manhattan lovind.

Atentatul din New York. Politia evoca un atac planificat, comis in numele Statului Islamic

Atentatul de la New York a fost comis marti in numele gruparii Statul Islamic, dupa ce a fost pregatit timp ce mai multe saptamani, a declarat miercuri adjunctul sefului Politiei din New York NYPD) John Miller, relateaza AFP.

Politistul erou care a oprit frenezia criminala a atacatorului din New York

Barbatul in varsta de 29 de ani care a intrat marti dupa-amiaza cu un vehicul in biciclistii si pietonii din Manhattan, ucigand opt persoane si ranind alte 11, a fost oprit sa-si continue actiunea criminala de un ofiter al politiei din New York NYPD) care se afla in timpul unei misiuni de rutina, relateaza The New York Post.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

Autorul atacului de la New York era casatorit, avea doi copii si lucra ca sofer pentru Uber

ACTUALIZARE 10:02 Iohannis condamna atacul terorist de la New York Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm, astazi, atacul terorist de la New York si a subliniat ca Romania este deplin solidara cu Statele Unite ale Americii, potrivit unui comunicat de presa. ---- Suspectul in atacul de la New York soldat cu moartea a opt persoane si cu revenirea altor 11, uzbecul Sayfullo Habibullaevic Saipov, era casatorit, avea doi copii, lucra pentru Uber si locuia in prezent in New Jersey, potrivit The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )