Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce stim pana acum despre atacul terorist din New York

Hotnews Hotnews,
 Ce stim pana acum despre atacul terorist din New York

Opt persoane au fost ucise si alte 11, printre care si doi copii, au fost ranite de o camioneta inchiriata ce a intrat pe o pista pentru biciclisti din New York. continuă pe Hotnews

Atacul terorist din New York: Cinci prieteni argentinieni, ce sarbatoreau 30 de la terminarea liceului, printre cei ucisi

Cinci prieteni din Argentina ce sarbatoreau 30 de ani de la terminarea liceului sunt printre cei ucisi in atacul terorist de marti, scrie Guardian. Ministerul de externe argentinian a confirmat identitatea victimelor, toate din orasul Rosario, din centrul Argentinei.

Previziunea lui CTP, dupa atacul terorist de la New York

O camioneta a intrat marti dupa-masa pe o pista de biciclete din districtul Manhattan din New York, unde a facut 19 victime, dintre care 8 decedati; soferul a fost doborat de gloantele politiei si dus i.

Iohannis condamna ferm atacul terorist de la New York (VIDEO)

Klaus Iohannis, mesaj dupa atentatul din Manhattan. Seful statului a condamnat atacul si a transmis un mesaj de solidaritate pentru Statele Unite, partenerul nostru strategic. Doresc sa transmit,.

Mircea Badea, dupa atacul de la New York: Raspunsul la terorism nu este rugaciunea. E limpede ca Dumnezeu nu se ocupa cu asta

Mircea Badea a spus marti, dupa atacul de la New York, soldat cu cel putin opt morti si 15 raniti, ca nu rugaciunea si lumanarile aprinse rezolva aceasta problema. Eu, plimbandu-ma.

Sunt mandru de crimele mele: Primele declaratii ale teroristului din New York

Statele Unite au fost zguduite marti de un nou atac terorist sangeros. 8 persoane au murit si alte 11 au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu o duba pe o pista de biciclisti din Manhattan lovind.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )