Libnet.ro
UNICEF

05:45

Atacul terorist de la London Bridge: Liderii marilor puteri reactioneaza dupa incident

B1 B1,
Atacul terorist de la London Bridge: Liderii marilor puteri reactioneaza dupa incident

Liderii marilor puteri au reactionat dupa atacurile de sambata seara de la Londra. Premierul britanic Theresa May a declarat ca teribilul eveniment de la Londra este tratat ca un posibil act terorist. continuă pe B1

LIVE TEXT Noapte horror in centrul Londrei: O camioneta a intrat in trecatori pe London Bridge, trei barbati au injunghiat oameni pe strazi si in baruri / Asta e pentru Allah! / Bilantul: 7 morti si 48 de raniti

Londra a fost lovita in noaptea de sambata spre duminica de un nou atentat terorist, in plin centru al capitalei britanice: primele informatii arata ca, initial, o camioneta a intrat in plin in trecatorii de pe London Bridge. Din masina au coborat trei barbati, care au inceput sa injunghie oamenii. In spitalele londoneze au fost internate cel putin 20 de persoane. Politia a anuntat ca 6 oameni si-au pierdut viata in atac, iar potrivit Serviciului de Ambulanta din Londra, 48 de raniti au fost transportati la spital. Un martor ocular a declarat pentru BBC ca atacatorii au strigat asta este in numele lui Allah. Incidentele au loc cu doar 4 zile inaintea alegerilor generale din Marea Britanie. Atentatul nu fusese inca revendicat in cursul diminetii de duminica. -------------------------11:40: Bilantul a urcat la 7 morti. 11:12: Cei 3 teroristi care au coborat din camioneta alba si au inceput sa injunghie oameni pe strada la intamplare au fost impuscati mortal de fortele de ordine la 8 minute dupa ce s-a cerut interventia Politiei in zona London Bridge. 11:07: Politia a confirmat ca cei 3 atacatori au fost impuscati mortal de fortele de ordine si a anuntat ca acestia purtau veste explozibile, de tipul celor folosite de obicei in atacuri sinucigase, care erau insa false, potrivit The Mirror. 10:42: Un politist britanic a fost injunghiat in fata noaptea trecuta, cel mai probabil de unul dintre suspectii pentru comiterea atacului, impuscat mai tarziu mortal de fortele de ordine, in timp ce se grabea sa ajute victimele atentatului. 10:25: Unul dintre raniti este in stare critica, potrivit primarului Londrei, Sadiq Khan. 10:09: Primarul Londrei, Sadiq Khan: Alegerile nu pot fi amanate dupa atac. 9:23: Angela Merkel, prima reactie dupa atacul terorist: Germania este alaturi de Marea Britanie. 9:18: Masuri de securitate sporite duminica la Londra, numarul politistilor a fost suplimentat -primarul Sadiq Khan. 9:14: Cel putin doi cetateni francezi raniti in atac, dintre care unul grav. 9:02: Campania electorala pentru alegerile din 8 iunie a fost suspendata. Britanicii cer, pe retelele de socializare, amanarea alegerilor. 8:40: Bilantul a crescut la 6 morti si 48 de raniti. 8:30: 6 oameni si-au pierdut viata in atac, potrivit Politiei. De asemenea, 30 de raniti au fost transportati la spital, a anuntat Serviciul de Ambulanta din Londra. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a atacului din Londra.

Uber ar fi marit preturile curselor in Londra, in urma atacului de la London Bridge

Utilizatorii de Uber din Marea Britanie au acuzat Uber ca a profitat de atacul terorist de pe podul de la London Bridge si marit preturile curselor, relateazaGuardian.

BREAKING NEWS Noapte horror in centrul Londrei, cel putin o victima: o camioneta a lovit trecatorii pe London Bridge, persoane cu gatul taiat in Borough Market, plus focuri de arma auzite de martori. Trei suspecti posibil inarmati sunt cautati de politie

Doua incidente majore de securitate au avut loc in noaptea de sambata spre duminica in centrul Londrei: o camioneta a intrat in plin in trecatorii de pe London Bridge, in alta zona s-au inregistrat cetateni injunghiati, anunta BBC News. Camioneta alba ar fi lovit cel putin 5 trecatori, potrivit unui martor ocular citat de Reuters. Incidentele au loc cu doar 4 zile inaintea alegerilor generale din Marea Britanie. Nu avem o estimare a numarului de victime. Urmariti LIVE TEXT -----1. 53: Mai mult de un o victima a atacurilor - politia citata de BBC1. 52: Incidentul de pe London Bridge este posibil atac terorist: BBC)1. 50: BREAKING: Un al treilea incident are loc chiar acum in Vauxhall sudul Londrei), politia intervine BBC)1. 48: Politia confirma ca au existat persoane injunghiate in Borough Market si ca politistii au tras focuri de arma in zona The Guardian)1. 46: Nu avem o estimare a victimelor pana la aceasta ora. De asemenea, oficialii britanici nu au dat detalii despre soferul camionetei1. 38: Cei trei suspecti cautati de politie ar putea fi inarmati - Reuters1. 36: Premierul britanic Theresa May e in contact cu oficialii, presedintele SUA Donald Trump a fost informat despre incident - Reuters1. 33: Politia cauta 3 suspecti - BBC News1. 30: E oficial: au existat doua incidente separate. Camioneta care a intrat in trecatori pe London Bridge si oameni injunghiati la Borough Market Reuters) 1:23 Politia londoneza anunta, pe Twitter, ca, pe langa London Bridge, politistii intervin intr-un al doilea incident la Borough Market, fara a oferi detalii suplimentare The Guardian).

UPDATE Noapte horror in centrul Londrei: O camioneta a intrat in trecatori pe London Bridge, trei barbati au injunghiat oameni pe strazi si in baruri / Asta e pentru Allah! / Presa britanica vorbeste despre 7 victime, cel putin 20 de raniti

Londra a fost lovita in noaptea de sambata spre duminica de un nou atentat terorist, in plin centru al capitalei britanice: primele informatii arata ca, initial, o camioneta a intrat in plin in trecatorii de pe London Bridge. Din masina au coborat trei barbati, care au inceput sa injunghie oamenii. In spitalele londoneze au fost internate cel putin 20 de persoane. Oficial, a fost anuntata cel putin o victima, dar presa britanica vorbeste despre 7 morti. Un martor ocular a declarat pentru BBC ca atacatorii au strigat asta este in numele lui Allah. Incidentele au loc cu doar 4 zile inaintea alegerilor generale din Marea Britanie. Atentatul nu fusese inca revendicat in cursul diminetii de duminica. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a atacului din Londra.

LIVE TEXT Noapte horror in centrul Londrei: O camioneta a intrat in trecatori pe London Bridge, trei barbati au injunghiat oameni pe strazi si in baruri / Asta e pentru Allah! / Bilantul: 6 morti si 48 de raniti

Londra a fost lovita in noaptea de sambata spre duminica de un nou atentat terorist, in plin centru al capitalei britanice: primele informatii arata ca, initial, o camioneta a intrat in plin in trecatorii de pe London Bridge. Din masina au coborat trei barbati, care au inceput sa injunghie oamenii. In spitalele londoneze au fost internate cel putin 20 de persoane. Politia a anuntat ca 6 oameni si-au pierdut viata in atac, iar potrivit Serviciului de Ambulanta din Londra, 48 de raniti au fost transportati la spital. Un martor ocular a declarat pentru BBC ca atacatorii au strigat asta este in numele lui Allah. Incidentele au loc cu doar 4 zile inaintea alegerilor generale din Marea Britanie. Atentatul nu fusese inca revendicat in cursul diminetii de duminica. -------------------------8:40: Bilantul a crescut la 6 morti si 48 de raniti. 8:30: 6 oameni si-au pierdut viata in atac, potrivit Politiei. De asemenea, 30 de raniti au fost transportati la spital, a anuntat Serviciul de Ambulanta din Londra. Vezi in articol desfasurarea LIVE TEXT a atacului din Londra.

Noapte horror in centrul Londrei: O camioneta a intrat in trecatori pe London Bridge, trei barbati au injunghiat oameni pe strazi si in baruri / Asta e pentru Allah! / Bilantul: 7 morti si 48 de raniti

Londra a fost lovita in noaptea de sambata spre duminica de un nou atentat terorist, in plin centru al capitalei britanice: o camioneta a intrat in plin in trecatorii de pe London Bridge. Din masina au coborat trei barbati, care au inceput sa injunghie oamenii. Cei trei atacatori au fost impuscati mortal de fortele de ordine dupa cateva minute. Politia a anuntat ca 7 oameni si-au pierdut viata in atac, iar potrivit Serviciului de Ambulanta din Londra, 48 de raniti au fost transportati la spital, 21 dintre ei fiind in stare grava. Un martor ocular a declarat pentru BBC ca atacatorii au strigat asta este in numele lui Allah. Incidentele au loc cu doar 4 zile inaintea alegerilor generale din Marea Britanie. Atentatul nu a fost inca revendicat, insa ministrul britanic de Interne a declarat ca autorii sunt, cel mai probabil, teroristi islamisti radicali.

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro.

Noi imagini cu atacatorii care au provocat masacrul de pe London Bridge (VIDEO)

Au aparut noi imagini cu teroristii care au provocat masacrul de pe London Bridge. O inregistrare video cu doi dintre atacatori a fost publicata de presa din Londra duminica seara. Este vorba despre.

Atac la Londra: 6 morti si 48 de raniti, dupa ce o duba alba a intrat in plin langa London Bridge

Sase persoane au fost ucise si 48 au fost ranite dupa ce un microbuz de culoare alba a lovit mai multi pieton in apropierea statiei London Bridge, iar apoi trei barbati au coborat din masina injunghiind mai multe persoane in zona Borough Market.

Atac la Londra: 7 morti si 48 de raniti, dupa ce o duba alba a intrat in plin langa London Bridge

Sapte persoane au fost ucise si 48 au fost ranite dupa ce un microbuz de culoare alba a lovit mai multi pieton in apropierea statiei London Bridge, iar apoi trei barbati au coborat din masina injunghiind mai multe persoane in zona Borough Market.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )