Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Hotnews Hotnews,
 Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Jurnalistul Sabin Orcan discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama: Candidatura mea este una soc. Trebuie sa convingem publicul ca avem de-a face cu un partid nou

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama, in cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV.

Recunosti vedeta? Fotografie inedita cu unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a postat de 1 iunie o fotografie din copilarie, de care si-a adus aminte cu nostalgie. Micul pionier si-a completat postarea cu un citat din George Calinescu; Imi privesc.

Beneficiile practicarii yoga asupra creierului, explicate de unul dintre cei mai buni profesori de yoga din Romania

Creierul este, de departe, cel mai solicitat organ al unei persoane. Dana Tupa, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati profesori de yoga din Romania, afirma ca este deja demonstrat stiintific ca sedintele regulate de yoga au capacitatea extraordinara de a imbunatati sanatatea emotionala si de a scadea raspunsul creierului la factorii de stres.

Atentat la Londra. Primele imagini cu unul dintre atacatori

O imagine cu unul dintre teroristi a aparut pe retelele sociale. in imagine poate fi vazut un barbat care zace pe jos dupa ce a fost impuscat de politisti. El poarta ceea ce pare o vesta cu.

Teroare in Londra: Prima imagine cu unul dintre presupusii teroristi de pe London Bridge, doborat de politie

Fotograful italian Gabriele Sciotto a publicat duminica dimineata pe contul sau de Instagram prima fotografie cu unul dintre presupusii atacatori din Londra. Imaginea il arata pe un barbat culcat la pamant, inconjurat de politisti si avand agatate de piept mai multe recipiente metalice.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, ofera o recompensa celor care vor ajuta autoritatile sa gaseasca cei opt pui de lebada disparuti din parcul IOR

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a promis ca ii va recompensa pe cei care vor ajuta autoritatile sa gaseasca cei opt pui de lebada disparuti din parcul IOR, in urma cu cateva zile.

VIDEO UPDATEMartor la raidurile politiei londoneze, dupa atacul de la London Bridge: Doi romani locuiesc intr-unul dintre apartamentele perchezitionate. Ambasadorul Romaniei la Londra: verificam informatia

Un angajat al unui fast-food din Barking Road, martor al perchezitiilor efectuate de politistii britanici, a povestit pentruGuardianca in unul dintre apartamentele vizate de anchetatori ar locui si doi romani. Ambasadorul Romaniei la Londra a cerut verificarea informatiilor daca exista intr-adevar romani retinuti si de ce. UPDATEDan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a declarat la Antena 3 ca a cerut verificarea informatiilor potrivit carora au fost retinuti si doi romani in urma perchezitiilor.

Roman mort intr-un cumplit accident de munca in Italia. Un alt barbat, tot roman, a fost ranit si este in stare grava

Un barbat de 42 de ani din Timis, care lucra ca taietor de lemne in Italia, a murit vineri, intr-un accident de munca in Italia. in acelasi accident, un barbat de 43 de ani, tot din Timis, a fost ranit si este la spital in stare grava.

Prietenul unuia dintre cei trei atacatori de la Londra a avertizat autoritatile ca barbatul se radicalizase: Mi-am facut datoria, dar autoritatile nu si-au facut-o pe a lor

Prietenul unuia dintre cei trei atacatori sustine ca a apelat linia deschisa impotriva terorismului, pentru a anunta autoritatile de ceea ce urma sa comita prietenul sau, insa nu au fost luate masuri.

Declaratie socanta. Un barbat din Barking crede ca vecinul sau este unul dintre autorii atentatului de la Londra

Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei in care politia a efectuat duminica perchezitii declara ca el crede ca unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2894 seconds )