Libnet.ro
UNICEF

10:45

Atacuri armate in SUA: Obama face apel la respingerea discursurilor care normalizeaza rasismul

Hotnews Hotnews,
 Atacuri armate in SUA: Obama face apel la respingerea discursurilor care normalizeaza rasismul

Fostul presedinte american Barack Obama a facut apel luni la respingerea retoricilor susceptibile sa incurajeze atacuri armate precum cele care au provocat in acest weekend moartea a 31 de persoane in Texas si Ohio, relateaza AFP si Reuters. continuă pe Hotnews

Atacurile armate din SUA: Drapelele vor fi coborate in berna pana joi

Presedintele american Donald Trump a ordonat ca drapelele arborate in cladirile oficiale sa fie coborate in berna pana pe 8 august, in semn de respect fata de cele 29 de victime ale celor doua atacuri armate care au indoliat SUA in mai putin de 24 de ore, a anuntat Casa Alba duminica, scrie Agerpress, citand AFP.

Americanii, in stare de soc dupa doua atacuri armate. Pusca atacatorului din El Paso ar putea fi produsa in Romania

Americanii sunt inca in stare de soc dupa o zi neagra in care 29 de oameni au murit in urma a doua atacuri armate. Donald Trump a ordonat ca drapelurile sa fie coborate in berna pana pe 8 august si a.

Dezarmare: Putin face apel la un dialog serios pentru a evita haosul

Vladimir Putin a facut luni un apel la un dialog serios pentru a evita haosul dupa sfarsitul tratatului de dezarmare nucleara INF, avertizand ca Rusia va fi constransa sa produca noi rachete daca Wasingtonul o face si punand in garda impotriva unei curse nelimitate a inarmarilor, potrivit Le Vif, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )