Libnet.ro
UNICEF

22:15

Atacurile armate din SUA: Drapelele vor fi coborate in berna pana joi

Hotnews Hotnews,
 Atacurile armate din SUA: Drapelele vor fi coborate in berna pana joi

Presedintele american Donald Trump a ordonat ca drapelele arborate in cladirile oficiale sa fie coborate in berna pana pe 8 august, in semn de respect fata de cele 29 de victime ale celor doua atacuri armate care au indoliat SUA in mai putin de 24 de ore, a anuntat Casa Alba duminica, scrie Agerpress, citand AFP. continuă pe Hotnews

SONDAJ Crezi ca SUA isi vor schimba legislatia privind portul de arma?

Presedintele Donald Trump a condamnat, luni, atacurile armate din Texas si Ohio, de la sfarsitul saptamanii trecute. El a cerut verificari mai aspre pentru utilizatorii de arme, dar nu a intrat in detalii, in pofida presiunilor depuse de cei care cer inasprirea legislatiei americane privind posesia de armament. Sondaj HotNews. ro: Crezi ca SUA isi vor schimba legislatia privind portul de arma?.

Donald Trump denunta suprematia albilor dupa atacurile armate din Texas si Ohio

Presedintele american Donald Trump a catalogat luni drept crime impotriva umanitatii atacurile armate soldate cu 29 de morti, care au indoliat Statee Unite in acest weekend si indeamna tara sa condamne ideologia suprematiei albilor, suspectata intr-unul dintre ele, relateaza AFP.

Lionel Messi s-a accidentat la antrenamente - Argentinianul va rata turneul din SUA al Barcelonei

FC Barcelona a anuntat, in cursul zilei de luni, ca Lionel Messi s-a accidentat la un antrenament al echipei si nu va face deplasarea alaturi de coechipierii sai in SUA.

20 de morti si 26 de raniti, in atacul armat din SUA

Un tanar de 21 de ani a deschis focul sambata in zona hypermarketului Walmart din El Paso Texas), f.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )