Libnet.ro
UNICEF

08:15

Atentat la Londra. Primele imagini cu unul dintre atacatori

Antena3 Antena3,
Atentat la Londra. Primele imagini cu unul dintre atacatori

O imagine cu unul dintre teroristi a aparut pe retelele sociale. in imagine poate fi vazut un barbat care zace pe jos dupa ce a fost impuscat de politisti. El poarta ceea ce pare o vesta cu. continuă pe Antena3

TEROARE LA LONDRA: Primele IMAGINI cu atacatorii!! (VIDEO)

Primele imagini cu atacatorii din Londra au fost facute publice. Doi teroristi au fost impuscati in schimbul de focuri dintre politie si atacatori in zona London Bridge si Borough.

Teroare in Londra: Prima imagine cu unul dintre presupusii teroristi de pe London Bridge, doborat de politie

Fotograful italian Gabriele Sciotto a publicat duminica dimineata pe contul sau de Instagram prima fotografie cu unul dintre presupusii atacatori din Londra. Imaginea il arata pe un barbat culcat la pamant, inconjurat de politisti si avand agatate de piept mai multe recipiente metalice.

Atentate Londra. Raid al politiei britanice la domiciliul unuia dintre atacatori

Atentate Londra. Politia a efectuat un raid la un bloc de apartamente din estul Londrei unde isi avea domiciliul unul dintre cei trei atacatori care au ucis sapte persoane, sambata noaptea, in.

ATENTAT LONDRA. Imaginile cu cei trei teroristi care ingrozesc lumea. VIDEO

Un filmulet aparut in presa britanica da fiori. in imagini apar cei trei teroristi care dupa ce au lovit cu o dubita multimea se plimba calm inarmati cu cutite prin Borough.

ATENTAT LONDRA. Mesajul Papei Francisc dupa atacurile din Marea Britanie

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor, duminica, de la balconul Bazilicii Sfantul Petru, 'sa se roage pentru victimele si apropiatii acestora', dupa atentatul de la Londra soldat cu.

VIDEO UPDATEMartor la raidurile politiei londoneze, dupa atacul de la London Bridge: Doi romani locuiesc intr-unul dintre apartamentele perchezitionate. Ambasadorul Romaniei la Londra: verificam informatia

Un angajat al unui fast-food din Barking Road, martor al perchezitiilor efectuate de politistii britanici, a povestit pentruGuardianca in unul dintre apartamentele vizate de anchetatori ar locui si doi romani. Ambasadorul Romaniei la Londra a cerut verificarea informatiilor daca exista intr-adevar romani retinuti si de ce. UPDATEDan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a declarat la Antena 3 ca a cerut verificarea informatiilor potrivit carora au fost retinuti si doi romani in urma perchezitiilor.

Declaratie socanta. Un barbat din Barking crede ca vecinul sau este unul dintre autorii atentatului de la Londra

Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei in care politia a efectuat duminica perchezitii declara ca el crede ca unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza.

Primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest

Jurnalistii Antenei 3 au reusit sa surprinda primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest,in timp ce iesea din sectia de politie unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe.

Jurnalistul Sabin Orcan discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama: Candidatura mea este una soc. Trebuie sa convingem publicul ca avem de-a face cu un partid nou

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama, in cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV.

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )