Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak: cel putin sapte oameni au fost ucisi

Antena3 Antena3,
Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak: cel putin sapte oameni au fost ucisi

Un atentator sinucigas s-a aruncat in aer duminica printre tineri irakieni adunati intr-o cafenea din Mouqdadiya la nord-est de Bagdad, ucigand cel putin sapte persoane, a anuntat politia,. continuă pe Antena3

Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak. Sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, duminica, dupa ce un atentator sinucigas s-a aruncat in aer printre tineri irakieni adunati intr-o cafenea din Mouqdadiya la nord-est de Bagdad.

Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

Explozie puternica la o fabrica de produse chimice din India. Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite dupa ce un boiler aflat intr-una dintre incaperile din uzina a sarit.

Un tanar de 19 ani a furat un autobuz pe care soferul l-a lasat cu cheile in contact intr-o statie din Ploiesti

Un tanar de 19 ani a furat, sambata dupa-amiaza, un autobuz pe care soferul l-a lasat cu cheile in contact intr-o statie din Ploiesti, ulterior barbatul provocand un accident cu autovehiculul, in care nu se aflau calatori, potrivit News. ro.

Incendiu la un azil de batrani din Ucraina. Cel putin 17 persoane au murit

Cel putin 17 persoane au murit, duminica, intr-un incendiu care a izbucnit la un azil de batrani, situat intr-un sat la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Kiev.

Fenomenul ultras traieste in principal prin Dinamo!: Un oficial stelist lauda galeria rivalei din Stefan Cel Mare

Suporterii reprezinta unul dintre punctele cheie ale fenomenului fotbalistic. Fenomenul ultrasilor a inceput sa scada in ultimul timp fie din cauza lipsei de rezultate ale echipelor, fie din cauze.

Mai multe gospodarii inundate, intr-o localitate din judetul Buzau

Zece case din localitatea buzoiana Parscov au fost inundate, duminica seara, ca urmare a unei ploi torentiale de scurta durata. Astfel, Grupa operationala din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau a intervenit cu sase motopompe.

Opt copii au fost loviti de fulger intr-un parc din Paris. Patru sunt in stare grava (VIDEO)

Opt copii si trei adulti au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza in parcul Monceau din Paris. Patru copii sunt in stare grava, potrivit The Independent. in momentul incidentului,.

Zece copii si un adult loviti de fulger, intr-un parc din Paris

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger in aceasta dupa-amiaza in parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, potrivit agentiei AFP.

Incendiu intr-un hotel din Predeal. 120 de turisti au fost evacuati de urgenta

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineata, la un hotel de patru stele din Predeal, 120 de turisti fiind evacuati, incendiul pornind dintr-un vestiar de la demisol, informeaza Mediafax. Potrivit.

O tanara, operata de 53 de ori in ultimii 4 ani, dupa ce s-a infectat intr-un spital din Romania

O tanara a trecut prin momente cumplite, dupa ce a fost infectata in spital. Ana-Maria Strat, in varsta de 21 de ani, din Vrancea, a suferit o interventie in anul 2012, o angiografie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )