Libnet.ro
UNICEF

12:15

ATENTAT TERORIST: 40 de morti si cel putin 60 de raniti

B1 B1,
ATENTAT TERORIST: 40 de morti si cel putin 60 de raniti

Un atentat terorist a avut loc, luni, in Afganistan. Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 60 ranite intr-o explozie langa un salon pentru nunti dintr-un local din Kabul, transjmite. continuă pe B1

Atentat n Afganistan: 40 de morti si cel putin 60 de raniti

Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 60 ranite intr-o explozie langa un salon pentru nunti dintr-un local din Kabul, au precizat doi oficiali guvernamentali citati de Reuters si BBC.

Atentat terorist in Irak. Cel putin cinci persoane au murit

Cinci civili, intre care trei femei, au fost ucisi duminica in explozia unei masini capcana la Tikrit, in nordul Irakului, unde atacurile fac in continuare morti in pofida victoriei anuntate impotriva.

Accident n Spania Un tren a deraiat n apropiere de Barcelona: Un mort si cel putin cinci raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de Barcelona, accidentul soldandu-se cu un mort si cel putin cinci raniti, informeaza Reuters, citand cotidianul spaniol El Pais.

Cel putin un mort, dupa ce un tren de navetisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren la Barcelona e

Cel putin o persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite usor marti dupa ce un tren de navetisti al companiei Rodalies Catalunya a deraiat in localitatea Vacarisses, in apropiere de Barcelona, ca.

Cel putin un mort, dupa ce un tren de navetisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren la Barcelona

Cel putin o persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite usor marti dupa ce un tren de navetisti al companiei Rodalies Catalunya a deraiat in localitatea Vacarisses, in apropiere de Barcelona, ca.

Atac kamikaze la o sala de nunti din Kabul, soldat cu peste 40 de morti si mai bine de 80 de raniti

O explozie care a avut loc intr-o sala de nunti din capitala afgana Kabul s-a soldat cu peste 40 de morti si mai mult de 80 de raniti, potrivit televiziunii Tolo News, care citeaza ministerul afgan al Sanatatii.

Accident n Spania Un tren a deraiat n apropiere de Barcelona: Un mort si sase raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de Barcelona, accidentul soldandu-se cu un mort si sase raniti, informeaza Reuters, citand cotidianul spaniol El Pais.

Accident n Spania Un tren a deraiat n apropiere de Barcelona: Un mort si 44 de raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de Barcelona, accidentul soldandu-se cu un mort si mai multi raniti. Bilantul acestora a ajuns la 44, potrivit cotidianului spaniol El Pais.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )