Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel putin un mort, dupa ce un tren de navetisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren la Barcelona

Antena3 Antena3,
Cel putin un mort, dupa ce un tren de navetisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren la Barcelona

Cel putin o persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite usor marti dupa ce un tren de navetisti al companiei Rodalies Catalunya a deraiat in localitatea Vacarisses, in apropiere de Barcelona, ca. continuă pe Antena3

Cel putin un mort, dupa ce un tren de navetisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren la Barcelona e

Cel putin o persoana si-a pierdut viata si sase au fost ranite usor marti dupa ce un tren de navetisti al companiei Rodalies Catalunya a deraiat in localitatea Vacarisses, in apropiere de Barcelona, ca.

UPDATE Accident feroviar in Spania soldat cu cel putin un mort si sase raniti VIDEO

Cel putin o persoana a murit si sase au fost ranite marti dimineata in urma deraierii unui tren de pasageri in Catalonia, in apropiere de Barcelona.

VIDEO Accident feroviar in Spania, soldat cu cel putin un mort si cinci raniti

Cel putin o persoana a murit si cinci au fost ranite marti dimineata in urma deraierii unui tren de pasageri in Catalonia, in apropiere de Barcelona.

Accident n Spania Un tren a deraiat n apropiere de Barcelona: Un mort si cel putin cinci raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de Barcelona, accidentul soldandu-se cu un mort si cel putin cinci raniti, informeaza Reuters, citand cotidianul spaniol El Pais.

ATENTAT TERORIST: 40 de morti si cel putin 60 de raniti

Un atentat terorist a avut loc, luni, in Afganistan. Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 60 ranite intr-o explozie langa un salon pentru nunti dintr-un local din Kabul, transjmite.

Atentat n Afganistan: 40 de morti si cel putin 60 de raniti

Cel putin 40 de persoane au fost ucise si 60 ranite intr-o explozie langa un salon pentru nunti dintr-un local din Kabul, au precizat doi oficiali guvernamentali citati de Reuters si BBC.

Avion cu 161 de pasageri, fortat sa aterizeze la putin timp dupa decolare

Un avion cu 161 de pasageri la bord a fost constrans sa aterizeze, la putin timp dupa decolare, din cauza prezentei fumului in cockpit, relateaza AFP. Avionul tip Airbus A321 apartine Austrian Airlines si se.

Masinile diesel, interzise oficial: Cine are cel putin un autoturism pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite reglementarea masinilor diesel vor putea sa apeleze la o schema de buyback introdusa de compania Volkswagen. Producatorul german a.

Tragedie in Portugalia! Cel putin doi morti si patru persoane disparute, in urma prabusirii unui segment de autostrada

Un segment din autostrada intre localitatile Borba si Vila Vicosa din centrul Portugaliei s-a prabusit luni din cauza ploilor abundente, in urma incidentului decedand doua persoane, iar alte patru sunt date.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )