Libnet.ro
UNICEF

19:15

Atentat terorist. Cel putin patru oameni au murit

Antena3 Antena3,
Atentat terorist. Cel putin patru oameni au murit

Cel putin patru persoane au fost ucise miercuri si 15 ranite intr-un atentat sinucigas in orasul libian Misrata, a anuntat un purtator de cuvant militar care a atribuit atacul gruparii. continuă pe Antena3

Atentat terorist! Cel putin patru oameni au murit

Un atentat terorist a avut loc in orasul libian, Misrata, care s-a soldat cu 15 raniti si 4 morti. Atacul a fost savarsit de 3 barbati, care s-au sinucis dupa comiterea faptei, relateaza.

ATENTAT TERORIST in urma cu putin timp. Autoritatile ANUNTA MORTI

Cel putin patru persoane au fost ucise miercuri si 15 ranite intr-un atentat sinucigas in orasul libian Misrata, a anuntat un purtator de cuvant militar care a atribuit atacul gruparii.

Patru oameni au murit, iar unul este ranit, in urma unui grav accident in Dolj

Patru oameni au murit, iar unul este in stare grava, in urma accidentului rutier petrecut, luni dimineata, la iesirea din localitatea doljeana Radovan.

Cel putin 21 de persoane, ucise de ciuma in Madagascar. Peste 100 au fost afectate (VIDEO)

Cel putin 21 de persoane din Madagascar au murit din cauza ciumei, iar alte peste 100 au fost infectate, a anuntat duminica Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Autoritatile din Madagascar au anuntat.

Incendiu puternic intr-un bloc din Sibiu. Cel putin 15 persoane au fost evacuate

Cel putin 15 persoane au fost evacute, duminica dimineata, dintr-un bloc din Medias, judetul Sibiu, in urma unui incendiu care a izbucnit la un apartament de la parter. Potrivit reprezentantilor ISU.

Salaj: Cel putin trei bancomate au jefuite marti noapte prin fortarea fantei de eliberare a numerarului

Cel putin trei bancomate din Salaj au fost vandalizate in noaptea de marti spre miercuri, persoane necunoscute sustragand diverse sume de bani, prin fortarea fantelor de eliberarea numerarului.

Teroare in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Cel putin 20 de morti si 100 de raniti(VIDEO)

39Potrivit serifului din Las Vegas cel putin 20 de persoane au fost ucise si peste 100, ranite in urma atacului armat. UPDATE 10:35: Panica generala:Alerta cu bomba la un.

OTP vrea sa cumpere cel putin cinci banci pana in 2019

OTP Bank, cel mai mare creditor independent din Europa Centrala, intentioneaza sa preia in urmatorii doi ani cel putin cinci banci, cautand sa profite de valul de consolidari din sectorul bancar, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Atac armat in Las Vegas, la un festival de muzica. Cel putin 50 de morti si 200 de raniti

Update 13. 50: Bilantul victimelor a crescut la 50 de morti si cel putin 200 de ranioti, potrivit CNN. ---- Update 11. 40: Bilantul victimelor a crescut la cel putin 20 de morti si 100 de ranioti,.

Atac armat in Las Vegas, la un festival de muzica. Cel putin 20 de morti si 100 de raniti

Update 11. 40: Bilantul victimelor a crescut la cel putin 20 de morti si 100 de ranioti, au anuntat politistii din Las Vegas, potrivit CNN. ---- Update 10. 30: Este alerta cu bomba la un hotel din Las.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )