Libnet.ro
UNICEF

12:30

Atentat terorist in Franta. Si tu esti Charlie

Adevărul Adevărul,
Atentat terorist in Franta. Si tu esti Charlie

Evenimentele tumultoase ale acestui inceput de an m-au starnit si pe mine ca si pe ceilalti, facandu-ma sa-mi pun intrebari despre ce este drept sau dimpotriva gresit, despre libertatea mea fata de a celorlalti lucru ce m-a pus pe aceeasi lungime de unda cu milioane si milioane de alte persoane ce traiesc la sute sau mii de km departare, si care poate duc o viata mult diferita de a mea. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Echipa Charlie Hebdo isi desfasoara activitatea in redactia Liberation si a primit mai multe donatii

Jurnalistii si caricaturistii saptamanalului Charlie Hebdo isi desfasoara activitatea in redactia cotidianului Liberation, unde vor realiza editia de miercurea viitoare a publicatiei, pentru care au primit donatii de la Guvernul francez, dar si de la alte entitati, precum ziarul The Guardian.

Atentat terorist in Franta. Momentul interventiei in forta a trupelor speciale, in urma careia cei trei teroristi au fost ucisi

Atentat terorist in Franta |Cei trei teroristi implicati in atacul terorist din redactia revistei saptamanale Charlie Hebdo si care au coordonat alte doua luari de ostatici au fost ucisi de fortele de interventie franceze la capatul a 49 de ore de teroare.

Atentat terorist in Franta. Fiica lui Wolinski, caricaturist ucis in atacul de la Paris: Nu cred ca poti ucide ideile

Atentat terorist in Franta. Fiica lui Georges Wolinski, unul din caricaturistii ucis in atentatul terorist din Paris, de la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, spune ca tatal ei a crescut-o in spiritul ideii ca meseria de jurnalist este una riscanta.

Atentat terorist in Franta. Primele marturii ale ostaticilor luati in atentatele teroriste din Franta. S-au ascuns intr-o camera frigorifica si sub o chiuveta

Atentat terorist in Franta. Ascunse sub o chiuveta sau intr-o camera frigorifica, mai multe persoane captive in cele doua locuri din regiunea pariziana unde s-au baricadat vineri autorii atacurilor din Franta au reusit sa scape datorita prezentei de spirit si ajutorului fortelor de ordine, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Atentat terorist in Franta. Care sunt trupele speciale care i-au anihilat pe teroristii care au atacat Charlie Hebdo

Autorii atentatului terorist din Franta au fost ucisi. La operatiunea de urmarire si anihilare a fratilor care au lansat atacul terorist impotriva redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo, si care vineri au mai luat ostatici in Paris si la tipografia din nordul Frantei, au fost mobilizati simultan, pentru prima data, trupele de elita ale Jandarmeriei si Politiei franceze, Raid si GIGN.

Atentat terorist in Franta. Jean-Marie Le Pen: imi pare rau, eu nu sunt Charlie

Imi pare rau, eu nu sunt Charlie, a declarat sambata fondatorul partidului francez de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen, delimitandu-se de sloganul care s-a raspandit de miercuri, dupa atentatul terorist din Franta, de la redactia revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Partenera lui Charb, editorul Charlie Hebdo: Am stiut mereu ca va fi asasinat

Stephane Charbonier, Charb, a fost editorul revistei satirice Charlie Hebdo. El este printre cei 12 oameni ucisi in atentatul terorist din Franta de miercuri, de la sediul redactiei, si unul dintre cei vizati direct de teroristi pentru caricaturile ce il reprezentau pe Profetul Mahomed. Partenera lui Charb marturiseste ca a stiut mereu ca acesta va sfarsi prin a fi ucis.

Atentat terorist in Franta. Fostul mentor al fratilor jihadisti Kouachi lucreaza la spitalul unde au fost duse victimele de la Charlie Hebdo

Farid Benyettou, fostul emir al filierei Buttes-Chaumont care a contribuit la radicalizarea fratilor Cherif si Said Kouachi, lucreaza din decembrie ca infirmier stagiar la unul dintre principalele spitale din Paris unde au fost transportate victimele atacului de la Charlie Hebdo.

Atentat terorist in Franta. Mizele atacului de la Charlie Hebdo

Va schimba oare atacul impotriva publicatiei Charlie Hebdo atitudinea si strategia lumii occidentale fata de lumea musulmana, respectiv fata de terorism, asa cum s-a intamplat dupa 11 septembrie?Va fi din nou afectata democratia, reduse libertatile, drepturile omului, sporit amestecul serviciilor secrete in viata cetateanului?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )