Libnet.ro
UNICEF

07:15

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Adevărul Adevărul,
Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia profilului de pe Facebook cu mesajul: Je suis Charlie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a schimbat, miercuri seara, fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu mesajul Je suis Charlie, aparut in mediul online, ca eticheta imediat dupa atentatul din Franta si care a fost postat si pe site-ul saptamanalului Charlie Hebdo, unde a avut loc atacul terorist din Franta.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris. Mesajul presedintelui: Prezenta va da un semnal ferm al dorintei de implicare a Romaniei in lupta impotriva terorismului si a extremismului

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului a transmis ulterior, in cursul zilei, un mesaj inainte de participarea sa la manifestatie.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Marsul Solidaritatii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va participa, duminica, la marsul solidaritatii organizat la Paris, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Hollande: Franta a facut fata atacurilor teroriste; suntem mandri de activitatea politiei

Franta a facut fata atacurilor teroriste si suntem mandri de eficienta fortelor de ordine, a declarat, vineri seara, presedintele Francois Hollande, dupa ce autorii atentatului terorist din Paris au fost ucisi.

Mars de solidaritate la Paris. Presedintele Klaus Iohannis, printre cei un milion de participanti

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei, scrie Mediafax .

Atentat terorist in Franta. Presedintele Hollande si premierul Valls fac apel la respingerea stigmatizarii

Presedintele francez, Francois Hollande, a facut cerut, vineri, sa se refuze supralicitarea, stigmatizarea, dupa o serie de incidente in Franta ce au vizat comunitatea musulmana de la atentatul terorist impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, relateaza AFP.

Nicusor Dan il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu, ca a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului din Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu ca in timpul in care a fost secretar de stat la Ministerul Culturii a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului construit din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Nicusor Dan pe Facebook, Sergiu Nistor a avizat un bloc de 45 de metri inaltime pe Calea Dorobantilor, langa mai multe cladiri monument istoric si nu ar fi votat pentru clasarea ca monument istoric unei cladiri valoroase de pe strada Gutenberg nr. 3 din Capitala ce ar fi apartinut printului Cantacuzino, cladire ce a fost demolata. Sergiu Nistor nu a vrut sa comenteze acuzele aduse de Nicusor Dan.

Presedintele Klaus Iohannis invita partidele la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei o invitatie pentru consultari pe tema incheierii unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )