Libnet.ro
UNICEF

20:15

Atentat terorist in Siria. Cel putin patru copii au murit si sase au fost raniti

Antena3 Antena3,
Atentat terorist in Siria. Cel putin patru copii au murit si sase au fost raniti

Cel putin patru copii au murit si sase au fost raniti, sambata, in explozia unei mine amplasate de luptatori ai gruparii teroriste Stat Islamic SI) in nordul Siriei, informeaza EFE, potrivit. continuă pe Antena3

Patru copii au fost ucisi si alti sase - raniti, dupa explozia unei MINE in Siria

Cel putin patru copii au murit si sase au fost raniti, sambata, in explozia unei mine amplasate de luptatori ai gruparii teroriste Stat Islamic SI) in nordul Siriei.

Atentat terorist in nordul Egiptului. Sapte militari au fost ucisi

Cel putin sase militari si un civil au murit si alte 15 persoane au fost ranite, joi, in peninsula Sinai, nordul Egiptului, in doua atacuri cu dispozitive-capcana, informeaza Reuters. Mai multe.

Cel putin 13 victime din Colectiv au murit din cauza infectiilor din spitale. Zeci de parinti cer dosarele medicale, dar sunt refuzati (VIDEO)

Cel putin 13 victime ale incendiului de la Colectiv au murit in spitale din cauza infectiilor nosocomiale. Verdictul dat de medici in toate cele 13 cazuri a fost unul sec: septicemie. intre timp,.

Atac armat la o baza militara din Statele Unite: cel putin doua persoane au fost impuscate mortal

In urma atacului armat de la baza militara din orasul texan San Antonio, cel putin doua persoane au fost impuscate mortal, informeaza presa Americana.

Cel putin doi morti intr-un atac armat la o baza aeriana din Statele Unite

Cel putin doua persoane au fost impuscate mortal intr-un atac armat produs vineri la o baza militara din orasul texan San Antonio, informeaza presa americana.

Reglare de conturi cu arme de foc, in Germania. Cel putin doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu arme de foc, in Germania. Politistii si cei care ancheteaza acest caz presupun ca ar fi vorba de o reglare de conturi, potrivit mediafax,.

Comertul online din Romania: 61% dintre romani au cumparat cel putin o data in ultimul an

61% dintre romanii care folosesc internetul au cumparat cel putin o data online in ultimul an, iar topul produselor pe care le cumpara online este condus de categoria IT, urmata de cea a produselor de ingrijire personala si fashion, a declarat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )