Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATENTAT in timpul unui miting electoral! Autoritatile sunt iN ALERTA! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
ATENTAT in timpul unui miting electoral! Autoritatile sunt iN ALERTA! Bilantul VICTIMELOR

O bomba a explodat vineri in timpul unui miting electoral din orasul Mastung din sud-vestul Pakistanului, ce putin 20 de persoane fiind ucise, iar mai mult de 40 fiind ranite. Douazeci de persoane au fost. continuă pe B1

Atentat in timpul unui miting electoral! Zeci de oameni au murit

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si mai mult de 40 ranite vineri in explozia unei bombe in timpul unui miting electoral in orasul Mastung din sud-vestul Pakistanului, a declarat un inalt responsabil pentru.

Atentat in timpul unui miting electoral! Cel putin 85 de morti si 120 de raniti

Update:Cel putin 85 de persoane au fost ucise, iar alte 120 au fost ranite in urma exploziei unei bombe in cursul unei reuniuni electorale desfasurate in orasul pakistanez Mastung, informeaza site-ul.

Pilotul care s-a prabusit cu avionul in timpul unui show aviatic la Borcea, inmormantat cu onoruri militare

Pilotul care s-a prabusit cu avionul in timpul unui miting aviatic, sambata, la Baza 86 Aeriana Borcea, va fi inmormantat joi, 12 iulie, cu onoruri militare la Fetesti.

PANICA in Polonia! Un piton de aproape 6 metri, in libertate. Autoritatile sunt iN ALERTA

Un piton de aproximativ 6 metri a creat panica in cateva sate de pe malul Vistulei, aflate la sud de Varsovia, din Polonia. Un localnic a zarit aproape de apa pielea unui sarpe urias, iar autoritatile au.

O femeie din Iran a renuntat la valul islamic in timpul unui protest. Ce a urmat e ingrozitor

O femeie din Iran a fost condamnata la inchisoare pentru ca a renuntat la valul islamic in timpul unui protest. Femeia a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare. Shaparak Shajarizadeh sustine ca a fost.

Adolescenta de 14 ani, disparuta fara urma de pe plaja din Navodari. Autoritatile sunt in alerta!

O adolescenta de 14 ani, din Nadovari, a disparut dupa ce i-a spus familiei ca merge in apa. Incidentul a avut loc miercuri, 11 iulie. Andreea Daria Badragan se afla pe plaja impreuna cu familia.

Un piton de sase metri creeaza panica in mai multe localitati. Autoritatile sunt pe urmele sale

Panica in mai multe localitati din Polonia din cauza existentei unui piton de aproape sase metri. Autoritatile si-au dat seama de existenta reptilei dupa ce aceasta si-a lasat pielea pe malul unui.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )