Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pilotul care s-a prabusit cu avionul in timpul unui show aviatic la Borcea, inmormantat cu onoruri militare

Adevărul Adevărul,
Pilotul care s-a prabusit cu avionul in timpul unui show aviatic la Borcea, inmormantat cu onoruri militare

Pilotul care s-a prabusit cu avionul in timpul unui miting aviatic, sambata, la Baza 86 Aeriana Borcea, va fi inmormantat joi, 12 iulie, cu onoruri militare la Fetesti. continuă pe Adevărul

Pilotul care s-a prabusit cu avionul in timpul unui zbor demonstrativ, inaintat post-mortem la gradul de capitan-comandor

Locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul militar care si-a sacrificat viata pe timpul unui zbor demonstrativ desfasurat la Baza 86 Aeriana, in data de 7 iulie, a fost inaintat post-mortem la gradul de capitan-comandor prin ordin al ministrului Apararii Nationale emis astazi, 9 iulie, pentru spiritul civic si de sacrificiu iesite din comun, a curajului si respectului pentru semeni de care a dat dovada.

Mesaj emotionant in memoria pilotului care s-a prabusit cu avionul. Poezia trista pe care i-a scris-o un camarad

Tragedia de la Borcea a indurerat o tara intreaga, iar colegii pilotului nu-si revin din soc. in memoria pilotului Florin Rotaru care a sfarsit carbonizat in avionul MiG 21 LanceR prabusit sambata, 7 iulie, in timpul unui show aviatic, au avut loc momente comemorative, iar pe paginile de socializare curg mesajele emotionate. Un caporal din Buzau a scris o poezie pentru colegul sau de la Baza 86 Aeriana Borcea, decedat in cumplitul accident.

Avertismentul DUR al unui medic dupa ce pilotul care s-a prabusit cu un MIG 21 Lancer a MURIT CARBONIZAT: Opriti NEBUNIA. Acesti oameni nu sunt CIRCARI!

Reactie dura dupa tragedia de la baza aeriana Borcea. Locotenentul-comandor Florin Rotaru, in varsta de 36 de ani, si-a pierdut viata sambata, dupa ce s-a prabusit cu un MiG 21 LanceR, in timpul unui.

O femeie din Iran a renuntat la valul islamic in timpul unui protest. Ce a urmat e ingrozitor

O femeie din Iran a fost condamnata la inchisoare pentru ca a renuntat la valul islamic in timpul unui protest. Femeia a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare. Shaparak Shajarizadeh sustine ca a fost.

Un celebru rapper a ajuns de URGENTA la spital, dupa ce a cazut de pe scena in timpul unui concert (VIDEO)

Teren Delvon Jones, unul dintre membri formatiei Gorilla, a ajuns la spital, duminica, dupa ce s-a impiedicat si a cazut de pe scena, in timpul unui concert sustinut la Copenhaga. Jones, cunoscut drept Del.

Un cunoscut rapper, la spital, dupa ce a cazut de pe scena in timpul unui concert - VIDEO

Teren Delvon Jones, unul dintre membri formatiei Gorilla, a ajuns la spital, duminica, dupa ce s-a impiedicat si a cazut de pe scena, in timpul unui concert sustinut la Copenhaga. Formatia canta melodia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )