Libnet.ro
UNICEF

00:07

ATENTATE PARIS. Sase complici, arestati preventiv in Franta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ATENTATE PARIS. Sase complici, arestati preventiv in Franta

Autoritatile franceze au arestat preventiv sase persoane din anturajul teroristului kamikaze Omar Ismail Mostefai, unul dintre autorii atentatelor de la Paris, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Un minor si un barbat din Alba arestati preventiv pentru tentativa de omor

Un minor de 17 ani si un barbat din Alba au fost arestati preventiv pentru infractiunea de tentativa de omor. Minorul a injunghiat un lat barbat, in timp ce a doua persoana arestata a lovit victima cu un topor in cap.

17 militanti ISLAMISTI au fost arestati preventiv in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste.

Atentate Paris. Ciolos: Sunt profund socat

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult.

Dosarul Colectiv: Cei doi ofiteri ISU, arestati preventiv

Cei doi ofiteri ISU au fost arestatti preventiv, dupa ce Curtea Militara de Apel Bucuresti a admis sambata o contestatie a DNA, care cerea arestarea inspectoarei Antoninei Radu, inspector ISU, in dosarul Colectiv.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2026 seconds )