Libnet.ro
UNICEF

23:45

Atentate Paris. Ciolos: Sunt profund socat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atentate Paris. Ciolos: Sunt profund socat

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult. continuă pe Wall-Street Ro

Ciolos: Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura si ideologiile radicale.

Dacian Ciolos: Sunt profund socat de antentatele teribile din Paris, trebuie sa combatem si mai mult terorismul

Premierul desemnat Dacian Ciolos, a carui sotie este cetatean francez si care a urmat mai multe studii in Franta, s-a declarat profund socat de masacrul din Paris si a spus ca trebuie sa facem si mai mult impotriva terorismului si ideologiilor radicale.

Dacian Ciolos: Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca.

Atentate la Paris. Cine sunt cei doi romani care au murit in atentatele teroriste din Paris

Atentate la Paris. Doi romani au fost ucisi in atentatele de la Paris. Din primele informatii rezulta ca ar fi vorba despre un cuplu, un tanar din Tulcea si o fata din Baia Mare care au impreuna un copil de aproape trei ani.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )