Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentatele de la Paris: Unul din kamikaze avea pasaportul unui soldat sirian mort

România Liberă România Liberă,
Atentatele de la Paris: Unul din kamikaze avea pasaportul unui soldat sirian mort

Asupra unuia din teroristii care s-au aruncat in aer langa Stade de France a fost gasit un pasaport al unui militar sirian, a declarat, pentru AFP, o sursa apropiata anchetei. Soldatul ar fi fost omorat acum mai multe luni. continuă pe România Liberă

Unul dintre kamikaze era proprietarul unui coffee shop la Bruxelles

Un bar din Molenbeek care, potrivit mass-media belgiene, apartine francezului Brahim Abdeslam, unul dintre teroristii kamikaze care s-a aruncat in aer vineri seara la Paris, era un punct de consum de stupefiante, potrivit deciziei de inchidere afisate pe usa, scrie AFP.

Unul din teroristii din Paris avea bilet la amicalul Franta-Germania

Unul din atacatorii de pe Stade de France avea bilet la amicalul dintre Germania si Franta si a incercat sa intre pe stadionul pe care se aflau aproximativ 80. 000 de persoane.

LIVE TEXT Atentatele de la Paris: Premierul Valls avertizeaza ca atentate ar putea avea loc si in alte tari europene / Perchezitii in mediile islamiste, un lansator de rachete confiscat

Franta trebuie sa se pregateasca pentru noi atentate, care ar putea avea loc si in alte tari europene, in zilele sau saptamanile viitoare, a declarat luni premierul francez Manuel Valls, citat de AFP. -------------------------11:06 Alti doi kamikaze au fost identificati, unul dintre ei era nascut in Siria, anunta Parchetul din Paris10:53 Actiunile companiilor din turism si din industria luxului scadeau luni pe Bursa din Paris10:05 Premierul britanic, David Cameron, a declarat luni ca atentatele din Paris ar fi putut avea loc in Marea Britanie, unde sapte atentate au fost evitate in ultimele sase luni.

TEROARE LA PARIS. Unul dintre atacatorii kamikaze detinea un pasaport sirian

Anchetatorii francezi au gasit un pasaport sirian printre corpurile atacatorilor kamikaze care au comis atentatele teroriste de vineri seara in apropiere de Stade de France din Paris, potrivit unor surse citate de publicatia franceza Le Figaro.

Presa germana, dezvaluiri despre unul din teroristii din Franta

Ministrul-presedinte al landului german Bavaria a declarat ca exista legaturi intre un barbat arestat in Germania saptamana trecuta, pentru posesie de arme automate si explozibil, si atentatele de la Paris este fondata.

ATENTAT PARIS. Unul dintre teroristi trecuse prin Serbia in octombrie

Detinatorul pasaportului sirian, considerat unul dintre autorii atentatelor de la Paris, trecuse prin Serbia in octombrie, figurand printre numerosii extracomunitari care s-au deplasat spre state occidentale membre UE, anunta autoritatile sarbe.

ATENTATE LA PARIS. Unul dintre teroristi se afla in libertate

Autoritatile cautau duminica in Europa cel putin inca un suspect, posibil doi, implicati in mod direct in atacurile de vineri seara de la Paris, iar anchetatorii incercau sa stabileasca daca acestia se aflau printre persoanele arestate in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )