Libnet.ro
UNICEF

23:00

ATENTATE LA PARIS. Unul dintre teroristi se afla in libertate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ATENTATE LA PARIS. Unul dintre teroristi se afla in libertate

Autoritatile cautau duminica in Europa cel putin inca un suspect, posibil doi, implicati in mod direct in atacurile de vineri seara de la Paris, iar anchetatorii incercau sa stabileasca daca acestia se aflau printre persoanele arestate in. continuă pe Wall-Street Ro

ATENTAT PARIS. Unul dintre teroristi trecuse prin Serbia in octombrie

Detinatorul pasaportului sirian, considerat unul dintre autorii atentatelor de la Paris, trecuse prin Serbia in octombrie, figurand printre numerosii extracomunitari care s-au deplasat spre state occidentale membre UE, anunta autoritatile sarbe.

TEROARE LA PARIS. Unul dintre atacatorii kamikaze detinea un pasaport sirian

Anchetatorii francezi au gasit un pasaport sirian printre corpurile atacatorilor kamikaze care au comis atentatele teroriste de vineri seara in apropiere de Stade de France din Paris, potrivit unor surse citate de publicatia franceza Le Figaro.

ATENTATE PARIS. Sase complici, arestati preventiv in Franta

Autoritatile franceze au arestat preventiv sase persoane din anturajul teroristului kamikaze Omar Ismail Mostefai, unul dintre autorii atentatelor de la Paris, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax.

Atentate la Paris. Ce cred vrancenii despre tragedie: Libertate, egalitate, fraternitate este lozinca tuturor popoarelor si trebuie din nou auzita

Atentate in Paris. Cel putin 128 de persoane si-au pierdut viata noaptea trecuta, intr-o serie de atentate teroriste care au avut loc in Paris.

VIDEO Omar Ismal Mostefa, cetatean francez nascut la Paris, este unul dintre autorii atacului de la Bataclan. El a fost identificat dupa o bucata de deget gasita in sala de concert

Omar Ismail Mostefai, cetatean francez in varsta de 29 de ani, nascut la Paris, este unul dintre cei trei teroristi kamikaze care au ucis vineri seara 89 de oameni in atacul comis la sala de concerte Bataclan din centrul capitalei Frantei. Omar Ismail Mostefai a fost identificat pe baza amprentelor prelevate de pe o bucata din degetul sau, gasita in sala de concerte, anunta AFP. Omar Ismail Mostefai s-a nascuta la Courcouronnes, o suburbie a Parisului, si ar fi calatorit cateva luni in Siria in perioada 2013-2014.

Seful Volkswagen trebuie sa plece. Este nevoie de oameni din afara companiei, spune unul dintre actionarii grupului german

Unul dintre investitorii Volkswagen spune ca Matthias Muller, cel care de la final de septembrie este CEO al Volkswagen, trebuie sa paraseasca functia pentru ca piata de capital sa recastige increderea in grupul german, scrie Financial Times. Volkswagen risca amenzi de multe miliarde din cauza scandalului trucarii emisiilor poluante, iar compania a declansat o amnistie interna, incurajand angajatii care au cunostiinta de cele intamplate sa dea informatii, promitandu-le in schimb maxima clementa.

Atentate la Paris. Cine este romanca din Maramures care a fost ucisa in atentatele din Paris alaturi de sotul ei

Atentate la Paris. Doi romani se afla printre victimele care si-au pierdut viata in atentatele din Paris, de vineri noapte: un barbat din Tulcea si sotia lui, care este din Baia Mare.

Atentate Paris. Ciolos: Sunt profund socat

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )