Libnet.ro
UNICEF

22:15

in atentia antreprenorilor. Conditiile, cine si cum beneficiaza de amanarea ratelor la credite

Hotnews Hotnews,
 in atentia antreprenorilor. Conditiile, cine si cum beneficiaza de amanarea ratelor la credite

Pe langa persoanele fizice, si firmele pot beneficia de amanarea ratelor al credite cu pana la 9 luni. Normele de aplicare au fost deja publicate in Monitorul oficial. Antreprenorii trebuie sa fie atenti inainte de a lua decizia pentru ca, printre altele, dobanda se va capitaliza. Plus ca trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a se aproba suspendarea ratelor. continuă pe Hotnews

Portal unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat luni la RFI lansarea unui portal, unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite. Ministrul face apel la solidaritate, in contextul coronavirusului, scrie Mediafax. Florin Citu anunta lansarea unui portal, unde clientii care intampina dificultati in relatia cu bancile pot face o sesizare: Luni lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal, unde cetatenii romani care intampina dificultati in relatia cu bancile pot sa ne scrie si vom verifica daca aceste norme sunt aplicate, asa cum le-am facut noi, de catre sistemul bancar.

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut de Parlament

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut, astazi, si de Camera Deputatilor, care este for decizional, cu 214 voturi pentru, din 327 exprimate.

PNL ataca la CCR proiectele PSD privind amanarea ratelor, chiriilor, utilitatilor:Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi susnt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2796 seconds )