Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentie mare! Condimentul din bucataria romanilor care este halucinogen!

Antena3 Antena3,
Atentie mare! Condimentul din bucataria romanilor care este halucinogen!

Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice. Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat. - nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca. continuă pe Antena3

Atentie mare! Condimentul din bucataria romanilor care este halucinogen!

Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice. Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat. - nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca.

Atentie la fructele din comert! Etichetele care iti arata ca nu trebuie sa le cumperi

Cand te duci la supermarket sa-ti iei fructe vezi lipite pe unele dinte ele si acele mici etichete, dar le ignori, pentru ca le poti da cu usurinta la o parte acasa. Aceste etichete contin uneori si.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este sensul ascuns al cuvantului razbunare

Ana Iorga a explicat care este sensul ascuns al cuvantului razbunare, dincolo de sensul pe care cu totii il stim. Sensul vechi inseamna a face din nou bun ceva. Cand spun bunicii nostri ca Vremea se.

Oana Roman, din nou LA SPITAL! Care este starea de sanatate a vedetei: Sunt 4 ani si jumatate de cand am invins moartea (FOTO)

Oana Roman a ajuns, din nou, pe mana medicilor. Din cauza oboselii acumulate in ultima perioada, vedeta a mers sa-si faca o serie de investigatii, potrivit cancan. ro. Oana Roman a ajuns, din nou, pe.

Atentie mare! Simptomele de infarct sunt diferite la barbati si femei! Uite cum le recunosti!

Medicul Joseph Fritz de la Universitatea din Alabama atrage atentia asupra simptomelor de infarct, sfatuindu-i pe oameni sa afle care sunt diferentele in functie de sexul persoanei. Totii pacientii pot sa simta o.

Bea asta si nu o sa racesti! Iata care este combinatia minune!

Ne apropiem de sezonul rece, care, dupa cum bine stim, aduce cu el tot felul de raceli si gripe carora le cad prada mai ales copiii. In acest articol iti dezvaluim o modalitate eficienta de a-ti proteja familia de.

Bilete ieftine de avion: Care este cel mai bun moment pentru a rezerva zborurile

Turistii pot economisi pana la 56% din pretul biletului daca isi rezerva zborul cu 69 de zile inainte de plecare catre destinatii europene si cu 38% daca isi rezerva zborul catre destinatii mondiale cu 139 de zile in avans, potrivit Studiului Anual de.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )