Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Antena3 Antena3,
Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la. continuă pe Antena3

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Markit: Activitatea din industria si serviciile zonei euro, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica din zona euro a inregistrat, in octombrie, cel mai semnificativ declin din ultimii doi ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, transmite Reuters.

Cel mai mare spital veterinar din Romania: unde va fi deschis, cat costa si ce servicii va presta

Cel mai mare spital veterinar din sud-estul Europei se va deschide in cateva luni, la Bucuresti. Proiectul este initiat de Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala, iar costul acestuia este de 20 de milioane de lei, dupa cum afirma reprezentantii institutiei de invatamant superior.

Cel mai mare spital veterinar din Romnia urmeaza sa fie deschis n Capitala n 2019

Cel mai mare spital veterinar din Romania va fi deschis in Capitala anul viitor, anunta reprezentantii Facultatii de Medicina Veterinara, precizand ca acesta va functiona non-stop. Costul unitatii spitalicesti este de 20 de milioane de lei, iar banii sunt alocati de MEN si institutia de invatamant, scrie Mediafax.

[P]Daca va casatoriti n 2019, atunci este obligatoriu sa mergeti la cel mai mare trg de nunti al sezonului de la Palatul Parlamentului!

Mariage Fest este cel mai mare targ de nunti al Romaniei, cu peste 150 de expozanti din domeniu. Evenimentul da startul sezonului nuptial 2019, la Palatul Parlamentului, incepand de vineri, 9 noiembrie.

Cel mai mare rival al Alibaba investeste n inteligenta artificiala si livrarea cu drone

Compania chineza de eCommerce JD. com, cel mai mare rival al Alibaba, investeste puternic in inteligenta artificiala si procese de automatizare, livrari cu drone, camioane autonome, depozite inteligente.

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder.

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

Cel mai mare producator de senzori pentru industria aviatica din lume deschide o fabrica la Timisoara

Compania americana TE Connectivity Solutions va inaugura, in 13 noiembrie, unitatea de la Timisoara, care urmeza sa devina cea mai mare fabrica a companiei, din Europa, in divizia de senzori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )