Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Antena3 Antena3,
Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie. continuă pe Antena3

Florin Citu da asigurari: Romania nu ramane fara bani anul acesta

Florin Citu da asigurari romanilor ca in 2020 Romania nu va ramane fara bani. De asemenea, ministrul Finantelor a subliniat strategia Guvernului de a lua imprumuturi pe termen lung, de pana la 30 de ani.

Ministrul Finantelor da asigurari: Romania nu ramane fara bani anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a dat asigurari ca nu exista niciun risc ca Romania sa ramana fara bani in acest an, dimpotriva. Vorbind despre strategia Guvernului privind imprumuturile pe termen.

Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar. Ramai fara bani la aceasta banca daca nu spui de unde ii ai

Mai multi clienti ING acuza aceasta banca i-a contactat pentru a-i intreba din ce traiesc si de unde au bani in conturi. Ei au refuzat sa raspunda intrebarilor, astfel ca s-au trezit cu conturile inchise. Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar De asemenea, unul dintre ei mai spune ca a fost .

Atentie mare daca pleci in vacanta si ai cartela sau abonament Orange sau Telekom. Poti plati multi bani in plus

Majoritatea romanilor se pregatesc pentru concediu. Cei mai multi dintre ei prefera destinatiile din afara tarii. Oamenii continua sa pastreze legatura cu cei dragi, chiar si atunci cand se afla in sejur. La ce trebuie sa fie ei atenti, daca au cartela sau abonament Orange sau Telekom ca sa nu plateasca mai mult? Atentie mare .

Capitalismul de stat: Una dintre companiile Primariei Sector 3 a inregistrat pierderi de 13,7 milioane lei in 2019

AS3 Administrare Strazi S3, una dintre companiile Primariei Sectorului 3, infiintata la propunerea primarului Robert Negoita, a inregistrat in 2019 pierderi de circa 13,7 milioane lei, potrivit bilantului contabil aprobat luni de Consiliul local. Societatea a fost platita de Primaria Sector 3 sa faca lucrarile de modernizare din Parcul Pantelimon si cele de amenajare peisagistica de pe bd. Burebista si Decebal. in urma cu cateva saptamani HotNews. ro a dezvaluit ca de la aceasta firma au disparut fara urma laptopuri, mobilier, materiale de constructii, unelte si echipamente in valoare de peste 300. 000 lei.

Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani

Zeci de romani acuza o banca ca le-a blocat banii. Acestia au probleme cu cardurile bancare. Clientii acestei banci trebuie sa stie aceste informatii. Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani Mai multi clienti ai Raiffeisen Bank sustin ca atunci cand au incercat sa scoata .

Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe. Cum a ramas fara bani sotul Anamariei Prodan

Dupa ultimele prestatii ale FCSB si a fostului antrenor, Bogdan Vintila, surse apropiate clubului vorbeau de o solutie pentru inlocuirea lui Vintila, in persoana lui Reghecampf. Cel pe care finantatorul si-l doreste inapoi pe banca FCSB, este inca sub contract. Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe Conform surselor, Becali i-ar fi facut deja .

MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE: Fondurile europene reprezinta una dintre putinele locomotive de dezvoltare a Romaniei

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat joi ca, in mai putin de o luna, a distribuit 75,5% din pachete cu produse de igiena si 34,6% din cele cu produse alimentare de la producatori locali,prin Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, ministrul de resort precizand ca fondurile europene reprezinta una dintre putinele locomotive de dezvoltare a Romaniei, in contextul in care sistemul de sanatateeste supus unei presiuni enorm, iar economia este greu incercata.

INTERVIU Avertismentul lui Dorel Sandesc, cel mai cunoscut medic ATI din Romania: Avem doar 1.000 de medici ATI. Va fi una dintre problemele majore, daca numarul pacientilor cu COVID va creste

Numarul pacientilor infectati cu coronavirus continua sa creasca, iar odata cu el si numarul pacientilor critici, care ajung in faze grave ale bolii, lucru care pune o presiune mare pe sectiile de terapie intensiva din spitale. Mai ales in conditiile in care in aceste sectii ajung si pacienti in stare critica din cauza altor afectiuni, care nu au luat pauza pe perioada epidemiei, atrage atentia Dorel Sandesc, medic ATI, presedintele Societatii Romane de Anestezie-Terapie Intensiva si al comisiei de specialitate din Ministerul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Cu toate ca s-a vorbit foarte mult despre numarul insuficient de paturi, Dorel Sandesc subliniaza si cealalta parte grava a problemei - deficitul de personal din sectiile ATI, unde exista doar circa 1. 000 de medici si in jur de 800 de rezidenti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )