Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar. Ramai fara bani la aceasta banca daca nu spui de unde ii ai

Playtech Playtech,
Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar. Ramai fara bani la aceasta banca daca nu spui de unde ii ai

Mai multi clienti ING acuza aceasta banca i-a contactat pentru a-i intreba din ce traiesc si de unde au bani in conturi. Ei au refuzat sa raspunda intrebarilor, astfel ca s-au trezit cu conturile inchise. Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar De asemenea, unul dintre ei mai spune ca a fost . continuă pe Playtech

Atentie, romani! Toti cei care au card bancar trebuie sa stie urgent asta. Se intampla si in Romania

2020 a fost, cu siguranta, un an atipic. Acum vedem si ce inseamna asta pentru sistemul bancar, dar si pentru pietele mari, in general. O analiza Banca Transilvania ar trebui sa ofere si.

Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani

Zeci de romani acuza o banca ca le-a blocat banii. Acestia au probleme cu cardurile bancare. Clientii acestei banci trebuie sa stie aceste informatii. Pericol pentru toti cei cu card si cont bancar la aceasta banca. Risti sa ramai fara bani Mai multi clienti ai Raiffeisen Bank sustin ca atunci cand au incercat sa scoata .

Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent. Ce se intampla cu facturile

Odata cu liberalizarea preturilor la furnizarea de gaze naturale catre populatie, autoritatile si-ar fi dorit o stabilizare a pietei, pe criterii de concurentiale, dar se pare ca efectul este cu totul altul, unul pe care nu il asteptau. Vesti proaste pentru toti cei cu centrale termice pe gaz sau curent Autoritatea de reglementare a preturilor .

Anuntul ingrijorator pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se intampla pe plan mondial si arde grav la buzunar

Toti soferii sunt in perioada asta cu ochii pe preturile de la pompa. Dupa o perioada de reduceri semnificative, acum urmeaza schimbarile pe care nu le voia nimeni. La mijlocul lunii iulie,.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. Banca Transilvania, in centrul atentie chiar acum

O veste excelenta pentru romanii care vor sa investeasca a venit de la Ministerul de Finante si un grup de trei banci. Pe lista este si Banca Transilvania. Despre ce e vorba acum e ca Banca.

Atentie, soferi! Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata pentru doua luni. Care sunt variantele ocolitoare

Politia Romana a informat ca restrictioneaza traficul pe Valea Oltului pentru timp de doua luni. Astfel, soferii care vor sa circule pe Valea Oltului in perioada 17 iulie-30 septembrie 2020 trebuie sa tina cont de mai multe restrictii pe DN7, in zona localitatii Caineni. Restrictiile in zona sunt impuse pentru reparatii la partea carosabila, precum .

Orban, despre DNA-ul padurilor: Legea USR este neserioasa si-i va scapa pe toti cei prinsi Ei vand un slogan doar

Premierul Ludovic Orban a raspuns la atacurile USR ca a blocat DNA-ul padurilor spunand ca legea este una proasta care-i va scapa pe toti cei arestati acum deoarece dosarele lor vor trebui preluate de noua structura, iar aceasta nu se poate constitui acum.

Schimbari la CFR. Toti oamenii care calatoresc cu trenul trebuie sa afle: ce amenzi se dau

CFR tocmai a facut un anunt important. Daca incalci aceasta regula, te vei trezi instant cu amenda. Toti calatorii trebuie sa ia la cunostinta asta! Schimbare la CFR. Toti oamenii care calatoresc cu trenul trebuie sa stie Echipele de control al CFR au efectuat mai multe razii in trenurile care au trecut prin Capitala pentru .

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )