Libnet.ro
UNICEF

06:00

ATENTIE, PARINTI: O fetita de 10 ani A MURIT dupa ce a contractat o amiba care mananca creierul!

B1 B1,
ATENTIE, PARINTI: O fetita de 10 ani A MURIT dupa ce a contractat o amiba care mananca creierul!

S-a dus la scaldat, ca orice copil in vacanta, dar dupa cateva zile a inceput sa se simta tot mai rau. Parintii au privit consternati cum copilul li se stinge sub propriile priviri. continuă pe B1

Tragedie in Botosani. O fetita de noua ani a murit dupa mama ei a intrat cu masina in care se aflau a intrat intr-un camion

O fetita in varsta de noua ani a decedat in urma unui accident rutier produs, marti dimineata, pe drumul european E58 pe raza comunei Cosula, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanti ai Politiei Rutiere Bo.

Tragedie in Arges. O femeie de 49 de ani a murit, dupa ce remorca unui motocultor s-a rasturnat peste ea

O femeie de 49 de ani din localitatea argeseana Boteni a murit, sambata, dupa ce remorca unui motocultor s-a rasturnat peste ea. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

O indragita tenismena a murit dupa ce a pierdut lupta cu cancerul

O indragita tenismena din Spania a murit dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Ines de Pablo avea doar 24 de ani si era considerata un mare talent al tenisului iberic. potivit stirilekanald. ro. in 2012,.

Pussycat Dolls se reunesc dupa 10 ani. Nicole Scherzinger, contract de milioane de dolari pentru a reveni in grupul care a facut-o celebra VIDEO

Trupa Pussycat Dolls se reuneste dupa 10 ani. Nicole Scherzinger 41 de ani) a semnat deja un contract de milioane de dolari pentru a reveni in grupul care a facut-o celebra in anii 2000.

Luminita e profesoara de 10 ani, dar nimeni nu intelegea de ce isi dadea demisia atat de des. Ieri, adevarul crunt a iesit la iveala: La un moment dat, un baiat a vrut sa mearga la toaleta, dar a fost oprit. Ce i-a facut femeia e de necrezut

Detalii noi ies la iveala in cazul profesoarei care a pulverizat spray lacrimogen asupra copiilor dintr-o clasa pregatitoare. Luminita F. 43 de ani) este cadru didactic de peste 10 ani. in fiecare an.

DigiSport: Victor Corui a murit dupa ce a fost lovit de tren la Londra. Era fiul unul fost mare baschetbalist

Mihai Corui, fost baschetbalist roman care a facut parte din aceeasi generatie cu Ghita Muresan, trece prin momente grele. Victor Corui, fiul sau in varsta de 21 de ani, a murit intr-un accident de tren produs la Londra.

Accident grav in Hunedoara. O femeie a murit, dupa un impact frontal

O femeie de 65 de ani a murit si doi barbati au fost raniti intr-un accident produs pe DN 66,in zona municipiului Petrosani, dupa ce doua autoturisme s-au tamponat pe podul de la Daranesti. Una di.

Tragedie romaneasca in Austria. Doi tineri din Maramures au murit dupa ce au cazut intr-o prapastie

Tragedie romaneasca in Austria. Doi tineri din Maramures si-au pierdut viata dupa ce au cazut intr-o prapastie. Potrivitsighet247. ro, cei doi muncitori, de 21 si 29 de ani, se aflauintr-o.

Incident teribil in Constanta. Un pacient al Spitalului Judetean a murit dupa ce a cazut in cap de la etajul 2

Tragedie la Spitalul Clinic Judetean Constanta. Un barbat de aproximativ 45 de ani, internat pe Sectia Medicala 2, ar fi iesit sa fumeze pe balcon, insa i s-a facut rau si a cazut in gol. Autoritatile.

Un adolescent a murit dupa ce a mancat un burger cu pui. Baiatul s-a prabusit in bratele iubitei sale

Un adolescent din Marea Britanie a avut parte de un sfarsit tragic dupa ce a mancat un sandvis cu pui la un restaurant din Londra. Baiatul sarbatorea marjoratul impreuna cu prietneii lui. Tanarul a suferit o .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )