Libnet.ro
UNICEF

19:30

Atentie! Pensiile din Romania care vor disparea, pana in 2021. Categoriile de pensionari afectate

Playtech Playtech,
Atentie! Pensiile din Romania care vor disparea, pana in 2021. Categoriile de pensionari afectate

Afla care sunt pensiile care vor disparea din Romania, pana in 2021. Exista o categorie actuala de pensii care va fi eliminata in urmatorii ani. Foarte multi romani se incadreaza in aceasta categorie de pensii si vor fi dezamagiticel putin viitorii pensionari, care nu vor mai beneficia de ea. Guvernul se joaca cu pensiile in [] . continuă pe Playtech

Topul companiilor din Romania care dau cele mai mari salarii

Romania trece printr-o criza de resursa umana fara precedent in ultimii 30 de ani, astfel incat companiile se vad nevoite sa ofere salarii din ce in ce mai mari, pentru a-si pastra cei mai buni.

Cum arata Mona Segall, omul de aur pe care Antena 1 l-a furat de la PRO TV! Este adorata de vedetele din Romania

Mona Segall este cea care a creat show-uri de exceptie pentr PRO TV pret de multi ani. Acum, aceasta a ajuns la trustul Antena 1, unde sigur va urma sa faca senzatie. Cum arata aceasta? Mona Segall, producatoarea de succes furata de Antena 1 de la PRO TV Mona Segall a produs unele din cele [] .

Business report: Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania; Bancile dau mai greu credite. Care este motivul; Patru licitatii pentru achizitia a 330 de autobuze si 100 de tramvaie, derulate de Primaria Capitalei

Bugetul pierde 80 de milioane de euro pe an cu scutirile de impozit pentru salariile din IT. in 2001, industria IT din Romania avea 13. 691 de angajati. Astazi are. Ce zic producatorii internationali, intrebati de standardul dublu la alimente. Un brand, acelasi produs, indiferent de tara. Comisia Europeana ia masuri pentru.

VIDEO Primul centru de excelenta in tratarea accidentelor vasculare cerebrale din Romania, inaugurat la Targu Mures

Primul Centru de Excelenta in Stroke tratarea accidentelor vasculare cerebrale) din Romania a fost inaugurat in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Centrul ar urma sa deserveasca aproximativ 3 milioane de locuitori din 8 judete. Noi nu vom putea numai sa salvam vieti, vom reda societatii oameni valizi, care sa se intoarca in campul muncii, in loc sa devina dependenti de familiile lor, afirma Raed Arafat.

Patriarhul Daniel, despre relatia Stat-Biserica: Experienta ultimelor decenii din Romania este una de parteneriat social, mai precis de cooperare in folosul societatii in general

Patriarhul Daniel a afirmat, joi, ca experienta ultimelor decenii din Romania arata relatia dintre guverne si organizatiile religioase este una de parteneriat social, de cooperare in folosul societatii in.

RAPORT MEDIA FACT BOOK: Piata de media din Romania a crescut anul trecut cu 10%

Piata de media din Romania a crescut anul trecut cu 10% comparativ cu 2017, ajungand la 454 milioane de euro, iar pentru 2019 este estimat un avans de 7%, conform raportului Media Fact Book.

(P) Cea mai inalta cladire din Romania se construieste la Timisoara

In proiectul mixt Iulius Town Timisoara denumit anterior Openville) lucrarile avanseaza la cea mai inalta cladire din Romania, United Business Center 0 UBC 0). Cu dimensiuni ametitoare - 155 de metri, 27 de etaje, peste 52. 000 metri patrati suprafata.

ONG-urile din Romania, sabotate din nou. O propunere legislativa ar putea afecta activitatea sectorului civic

O propunere legislativa initiata de Liviu Plesoianu deputat PSD) ar putea afecta serios activitatea ONG-urilor din Romania. Reprezentantii societatii civile au reactionat imediat si le-au transmis parlamentarilor ca actul normativ restrange spatiul.

Prima licitatie de vinuri din Romania

Premiera. in data de 13 iunie va avea loc cea dintai Licitatie de Vinuri din Romania.

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Iohannis, dat la o parte de aghiotantul Suveranului Pontif

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Klaus Iohannis a fost dat la o parte de langa Suveranul Pontif, pe covorul rosu, intins pe Aeroportul din Sibiu. Aghiotantul Papei l-a dat la o parte pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )