Libnet.ro
UNICEF

14:15

Prima licitatie de vinuri din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima licitatie de vinuri din Romania

Premiera. in data de 13 iunie va avea loc cea dintai Licitatie de Vinuri din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Povestea Floricai Bagdasar, prima femeie ministru din Romania. Cum au umilit-o comunistii pe doctorita scolita la Harvard

Printre primele reprezentari ale femeilor in Guvernul Romaniei se numara cea a Floricai Bagdasar, neurochirurg, sotia renumitului Dimitrie Bagdasar, care in 1946 a devenit prima femeie ministru din Romania.

Mesajul Papei Francisc, dupa plecarea din Romania

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana. Este o premiera, in cele 3 zile de vizita in tara noastra. Fecioara Maria.

ONG-urile din Romania, sabotate din nou. O propunere legislativa ar putea afecta activitatea sectorului civic

O propunere legislativa initiata de Liviu Plesoianu deputat PSD) ar putea afecta serios activitatea ONG-urilor din Romania. Reprezentantii societatii civile au reactionat imediat si le-au transmis parlamentarilor ca actul normativ restrange spatiul.

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Iohannis, dat la o parte de aghiotantul Suveranului Pontif

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Klaus Iohannis a fost dat la o parte de langa Suveranul Pontif, pe covorul rosu, intins pe Aeroportul din Sibiu. Aghiotantul Papei l-a dat la o parte pe.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

VIDEO Cum arata primul centru de excelenta in tratarea accidentelor vasculare cerebrale din Romania, inaugurat la Targu Mures

Primul Centru de Excelenta in Stroke tratarea accidentelor vasculare cerebrale) din Romania a fost inaugurat in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, in parteneriat cu liderul mondial in tehnologie medicala, si va deservi.

VIDEO Primul centru de excelenta in tratarea accidentelor vasculare cerebrale din Romania, inaugurat la Targu Mures

Primul Centru de Excelenta in Stroke tratarea accidentelor vasculare cerebrale) din Romania a fost inaugurat in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Centrul ar urma sa deserveasca aproximativ 3 milioane de locuitori din 8 judete. Noi nu vom putea numai sa salvam vieti, vom reda societatii oameni valizi, care sa se intoarca in campul muncii, in loc sa devina dependenti de familiile lor, afirma Raed Arafat.

inca o banca va pleca din Romania. Ce se intampla cu clientii ei

Sistemul bancar european simte nevoie de consolidare pentru a se bate, de la egal la egal, cu gigantii americani. Fuziunile si achizitiile sunt necesare in aceasta perioada, iar schimbarile se simt si pe piata din Romania. La nivel european, e nevoie de consolidare in sistemul bancar, iar gigantii din domeniu cauta sa se extinda. Primele [] .

inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine. Consiliul Concurentei analizeaza.

Digi24: Papa Francisc a plecat din Romania. Povestea fotografiei facute in interiorul aeronavei TAROM

Papa Francisc a plecat din Romania, la bordul aeronavei TAROM cu numele Alexandru Ioan Cuza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )