Libnet.ro
UNICEF

14:30

Orban, despre DNA-ul padurilor: Legea USR este neserioasa si-i va scapa pe toti cei prinsi Ei vand un slogan doar

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre DNA-ul padurilor: Legea USR este neserioasa si-i va scapa pe toti cei prinsi Ei vand un slogan doar

Premierul Ludovic Orban a raspuns la atacurile USR ca a blocat DNA-ul padurilor spunand ca legea este una proasta care-i va scapa pe toti cei arestati acum deoarece dosarele lor vor trebui preluate de noua structura, iar aceasta nu se poate constitui acum. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Guvernul a atacat la CCR legea USR privind DNA-ul padurilor

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea USR privind infiintarea DNA-ului padurilor, in sesizarea semnata de Ludovic Orban mentionandu-se ca nu sunt precizate sursele de finantare, actul normativ are deficiente in privinta calitatii, claritatii si previzibilitatii legii, la capitolui infractiuni, avand totodata probleme si in privinta prevederilor referitoare la angajarile pentru institutie.

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Orban, despre legea carantinarii si izolarii: Nu exista temei sa fie atacata la CCR

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu exista niciun temei pentru ca proiectul legii carantinarii .

Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis joi ca Guvernul nu isi poate asuma decesele persoanelor care si-au pierdut viata la scurt timp dupa externarea din spital sau tocmai din cauza ca au refuzat internarea. Deciziile lor au fost luate ca urmare a deciziei CCR, a mai spus Orban.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de 15 iulie 2020 prelungirea starii de alerta. De asemenea, la cateva ore de la discursul presedintelui, informatia a fost comunicata si de premierul Ludovic Orban,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )