Libnet.ro
UNICEF

08:15

Atentie la roaming in Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021! Ce tarife vor fi aplicate

Adevărul Adevărul,
Atentie la roaming in Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021! Ce tarife vor fi aplicate

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare im Comunicatii ANCOM) recomanda utilizatorilor romani care vor calatori in Marea Britanie sa verifice in prealabil la furnizorul lor tarifele de roaming aplicabile, de la 1 ianuarie 2021. continuă pe Adevărul

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi negocierile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi negocierile dificile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala, citata de Reuters si News. ro.

BLUE AIR: Zborurile catredinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021, suspendate

Zborurile catredinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021inclusiv) vor fi suspendate, ca urmare a deciziei autoritatilor romane, a anuntat astazi Blue Air.

BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor calatori in Marea Britanie despre costul comunicatiilor in roaming de la 1 ianuarie 2021

Operatorii telecom din Romania nu vor mai avea obligatia legala de a oferi utilizatorilor roaming la tarife nationale Roam like at home - RLAH) pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord inclusiv Gibraltar), incepand cu data de 1 ianuarie 2021, ca urmare a incheierii perioadei de tranzitie dupa retragerea acestei tari din Uniunea Europeana. Tarifele vor fi stabilite in conditii comerciale, iar romanii care vor calatori in Marea Britanie ar trebui sa verifice in prealabil la furnizorul lor tarifele de roaming aplicabile, recomanda marti Autoritatea de reglementare in comunicatii. Vezi in articol ce masuri de protectie se vor mentine.

ANCOM: De la 1 ianuarie, operatorii din Romania nu mai au obligatia sa ofere roaming la tarife nationale in Marea Britanie

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021 reglementarile europene privind Roam like at home RLAH) nu mai sunt obligatorii pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord inclusiv Gibraltar), ca urmare a incheierii perioadei de tranzitie dupa retragerea acestei tari din Uniunea Europeana.

Compania Blue Air suspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie pana pe 2 ianuarie 2021

Compania aeriana Blue Air a anuntat casuspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2 ianuarie, ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a suspenda toate zborurile co.

Spania va mentine restrictiile de sosire din Marea Britanie pana la 5 ianuarie

Guvernul spaniol a anuntat, marti, ca restrictiile impuse pentru zborurile sosite din Marea Britanie vor fi mentinute doua saptamani, pana pe 5 ianuarie, si extins la traficul maritim, scrie AFP.

Blue Air suspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie. Zboruri suplimentate astazi

Compania aeriana romaneasca Blue Air anunta ca suspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2020 2 ianuarie 2021 inclusiv), ca urmare a deciziei autoritatilor romane.

Olanda interzice zborurile din Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2

Guvernul olandez a suspendat duminica toate zborurile de pasageri provenind din Marea Britanie pana pe 1 ianuarie, dupa descoperirea in teritoriul Olandei a unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19 identificata in apropiere de Londra, relateaza AFP.

Olanda a suspendat zborurile dinspre Marea Britanie

Guvernul de la Haga a suspendat duminica toate zborurile de pasageri provenind din Marea Britanie pana pe 1 ianuarie, dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19 identificata in Regatul Unit, conform AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )