Libnet.ro
UNICEF

13:45

Atentie, romani! Fructele si legumele injectate pe care le cumperi si de la piata

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Fructele si legumele injectate pe care le cumperi si de la piata

Trebuie sa aveti mare grija de unde va faceti piata, deoarece fructele si legumele injectate altereaza sanatatea si pot duce chiar la cancer. Astfel, nutritionistul Luiza Pirvu a explicat la emisiunea Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care sunt cele mai tratate alimente cu pesticide. Fructele si legumele injectate pe care le cumperi si de . continuă pe Playtech

Atentie, romani! Ce organ important afecteaza acum COVID-19. Cercetatorii sunt in stare de alerta

Daca pana acum medicii credeau ca virusul produce doar probleme respiratorii, iata ca noile studii arata cu totul altceva. Un organ important este afectat gav de COVID-19, iar cercetatorii sunt in stare de alerta! Creierul, afectat acum de COVID-19 Daca in primele luni de la descoperirea virusului, medicii se concentrau pe problemele respiratorii cauzate de .

Legumele de care niciun roman nu a auzit pana acum. Tu ai manca asa ceva?

Daca esti un aventuros din punct de vedere culinar, atunci trebuie sa afli de aceste legume! Niciun roman nu a auzit de ele pana acum. Tu ai avea curaj sa le mananci? Legumele de care romanii nici nu au auzit Daca faci parte din categoria gurmanzilor, atunci trebuie sa afli despre legumele prezentate mai jos.

Fructul care este alimentul perfect pentru romani. Beneficiile minune pe care le are

Toamna, fructul acesta este alimentul perfect pentru romani. Nu multi stiu beneficiile minune pe care nucile le au pentru organism. Nuca, alimentul perfect. Iata ce beneficii are Odata cu venirea toamnei, se coc si nucile, iar medicii recomanda romanilor sa consume acest aliment cat mai des, dat fiind ca beneficiile lui pentru organism sunt uimitoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )