Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fructul care este alimentul perfect pentru romani. Beneficiile minune pe care le are

Playtech Playtech,
Fructul care este alimentul perfect pentru romani. Beneficiile minune pe care le are

Toamna, fructul acesta este alimentul perfect pentru romani. Nu multi stiu beneficiile minune pe care nucile le au pentru organism. Nuca, alimentul perfect. Iata ce beneficii are Odata cu venirea toamnei, se coc si nucile, iar medicii recomanda romanilor sa consume acest aliment cat mai des, dat fiind ca beneficiile lui pentru organism sunt uimitoare. continuă pe Playtech

Super alimentul care este hrana pentru creier. Ar trebui sa-l consumam mai des

Afinele, caci despre ele este vorba, sunt o prezenta clasica in salatele de fructe de vara, care se folosesc de asemenea in prajituri si in tarte si sunt considerate unele dintre super-alimente. Super alimentul care este hrana pentru creier Afinele sunt numite hrana pentru creier, dupa ce un studiu facut in 2012 a aratat ca .

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Care este adevarul, de fapt, despre ciocolata. Era fals tot ce credeam pana acum

Daca esti fan ciocolata atunci despre sa stii care este, de fapt, adevarul despre acest aliment. Specialistii spun ca tot ce stiai pana acum este fals. Adevarul despre consumul de ciocolata Data viitoare cand vei manca o bucata de ciocolata, spun nutritionistii, sa nu te simti vinovat pentru asta! Desi ani de zile s-a vorbit .

Descoperire socanta in cazul fetitei de cinci ani, batuta si traumatizata de mama. Sora copilei spune tot adevarul: Este o satisfacere pentru ea

In urma cu putin timp, un material video extrem de agresiv a socat milioane de romani. in filmare, o mama isi batea si isi umilea fetita de cinci ani pentru a-i face pe plac concubinului sau. in urma publicarii imaginilor ingrozitoare, femeia a ajuns in arestul politiei, acolo unde va fi retinuta pentru 30 de .

CITU: PSD este un pericol pentru sanatatea economica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma, miercuri seara, ca nu a exagerat cu nimic in momentul in care a afirmat ca PSD este un pericol pentru sanatatea economica a Romaniei, referindu-se la amendamentele adoptate de comisiile reunite de buget. PSD a votat sa creasca deficitul bugetar la 15% in 2020 si in acelasi timp sa reduca gradul aprobat de indatoare cu 4 puncte procentuale, a afirmat Citu, precizand ca pentru aceste mpsuri au votat si doi fosti ministri ai Finantelor Publice. Va este clar acum de ce Romania este la coada Europei?, a mai declarat ministrul, conform news. ro.

RAPORTUL STAREA UNIUNII 2020, COMISIA VON DER LEYEN: Esecul nu este o optiune pentru UE

Planul de redresare propus de Comisia Europeana este fara precedent - atat ca structura, cat si ca nivel de ambitie Planul de redresare pentru Europa al Comisiei de la Bruxelles va remedia daunele produse de criza generata de pandemia de coronavirus si va asigura viitorul pentru urmatoarea generatie, potrivit Raportului Starea Uniunii 2020, realizat de Comisia von der Leyen, care subliniaza ca esecul nu este o optiune pentru UE: planul de redresare propus de Comisie este fara precedent - atat ca structura, cat si ca nivel de ambitie.

Delasarea in lupta cu coronavirus, criticata de liderul OMS: care este solutia la iarna

Directorul pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii este ingrijorat de sentimentul de delasare din piata vizavi de coronavirus. Mai ales in randul tinerilor, opinia sa este ca.

Care este starea primului copil internat la ATI din cauza COVID. Are toate organele afectate

Primul copil din tara noastra care a ajuns la sectia de Terapie Intensiva in stare grava este, in acest moment, in stare stationara. Atat inima cat si plamanii sunt foarte afectate. Medicii de la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala spun ca a fost in prima faza asimptomatic, ulterior a dezvoltat infectii foarte grave la nivelul tuturor organelor.

Cum arata noile Apple Watch Series 6 si Apple Watch SE. Diferentele dintre ele si care este pretul lor

Apple a lansat, marti, noile smartwatch-uriApple Watch Series 6 siApple Watch SE, modelul care vine la un pret mai accesibil. Un dintre cele mai importante functii de pe aceaste dispozitive este ca, cu.

Dinozaur scos la LICITATIE: Care este pretul de pornire

Una dintre cele mai inedite licitatii din istorie va avea loc pe 6 octombrie la New York. Un schelet de Tyrannosaurus Rex in varsta de 67 de milioane de ani, numit Stan, este asteptat sa fie vandut cu o suma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )