Libnet.ro
UNICEF

06:30

Atentie, romani: sunt vizati toti cei care au card si cont bancar. Greseala fatala care te lasa fara bani

Playtech Playtech,
Atentie, romani: sunt vizati toti cei care au card si cont bancar. Greseala fatala care te lasa fara bani

Chiar daca la nivel european stam foarte bine cand vine vorba de fraude bancare, sunt romani care pot pierde enorm de multi bani daca nu sunt atenti. Un anunt recent al DIICOT atrage atentia. continuă pe Playtech

Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Ca sa incurajeze activitatea sportiva printre copiii nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2014, Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa acorde fiecarui copil ce se va inscrie la un club sportiv, pentru a practica sport de performanta, un voucher care valoreaza 300 de lei. Se dau bani pentru copiii nascuti .

Atentie, romani! Alimentele astea te fac mai inteligent. Ce trebuie sa mananci zilnic pentru sanatatea creierului tau

A manca bine este bine atat pentru sanatatea ta mentala, cat si pentru cea fizica. Dar ce alimente sunt deosebit de importante pentru a va mentine substanta gri fericita si sanatoasa? Ramane sa descoperim impreuna, in randurile ce urmeaza. Alimentele astea te fac mai inteligent Indiferent daca doriti sa va optimizati nutritia in timpul sezonului .

Atentie, romani, escrocii vor sa va faca de bani! Noua teapa prin telefon. NU pica in plasa asta

Daca va aduceti bine aminte, in urma cu cativa ani circula o teapa numita metoda accidentului. Atentie, romani, escrocii vor sa va faca de bani acum folosind metoda Accidentul cu covid-19. Escrocii profita de pandemia de coronavirus si de frica pe care romanii o au, in general, in fata oricarei boli. Asa ca au pus .

MARCEL CIOLACU: Cei care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori pentru dezastrul imbolnavirilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut astazi ca toti combinagii care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori , alaturi de PNL, pentru dezastrul in ce priveste imbolnavirile cu COVID-19.

Costel Alexe: Prin stimulentul propus pentru profesori, PSD vrea sa creeze perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul Nu putem sa consideram mita faptul ca dascalii ar primi un stimulent (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca PSD incearca sa le creeze romanilor perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul, registru in care a incadrat si propunerea social-democratilor privind.

Marcel Ciolacu, reactie exploziva dupa recordul de decese cauzate de COVID-19: Toti tradatorii, toti fripturistii care au tinut acest Guvern in viata sunt raspunzatori!

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia Romaniei nu se imbunatateste, numarul cazurilor de imbolnaviri fiind in continua crestere. in ultimele 24 de ore, in Romania s-au inregistrat 1. 053 de cazuri noi si un record de 60 de decese. in urma cifrelor alarmante, presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj exploziv pe un cont .

EXCLUSIV Ambrozia, buruiana la care peste un milion de romani sunt alergici. Simptomele si tratamentul, dezvaluite de medicul alergolog Raluca Cojocaru

Mediul urban nu face exceptie. Ambrozia, buruiana la care peste un milion de romani sunt alergici, se gaseste pe terenurile abandonate, prost intretinute, in gradinile si parcurile neingrijite si pe.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: meseriile care iti asigura cel mai bun credit

Cu siguranta te gandeai ca sunt unii oameni care acceseaza mai usor credite. Ei bine, da, se intampla si in Romania. Daca ai incercat cel putin o data sa iei credit, stii deja prin.

Campanie electorala alegeri locale 2020. Ce nu au voie sa faca cei care candideaza

Campania electorala pentru alegerile locale din 2020 a inceput din data de 26 august, ora 07:00. Scrutinul este programat pentru duminica, 27 septembrie, zi pana la care candidatii trebuie sa-i convinga pe.

Campanie electorala alegeri locale 2020. Ce nu au voie sa faca cei care candideaza

Campania electorala pentru alegerile locale din 2020 a inceput din data de 26 august, ora 07:00. Scrutinul este programat pentru duminica, 27 septembrie, zi pana la care candidatii trebuie sa-i convinga pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )