Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: Cei care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori pentru dezastrul imbolnavirilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Cei care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori pentru dezastrul imbolnavirilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut astazi ca toti combinagii care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori , alaturi de PNL, pentru dezastrul in ce priveste imbolnavirile cu COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Cei care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori pentru dezastrul imbolnavirilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut astazi ca toti combinagii care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori , alaturi de PNL, pentru dezastrul in ce priveste imbolnavirile cu COVID-19.

Marcel Ciolacu, dupa cel mai recent bilant epidemic: Toti tradatorii, fripturistii si combinagii care au tinut Guvernul Orban in viata sunt reponsabili alaturi de PNL pentru acest dezastru

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca sectiile de terapie intensiva din tara gem de bolnavi, iar Romania a depasit China la numarul cazurilor confirmate de COVID-19. Pentru acest.

Marcel Ciolacu, mesaj inainte de motiunea de cenzura: Guvernul Orban trebuie sa plece!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj pentru partenerii din Parlament, dar si pentru parlamentarii PSD, cu o zi inainte de votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, printr-o postare pe Facebook.

Cinci motive pentru care nu a cazut Guvernul Orban. Si unul suplimentar

Motiunea de cenzura impotriva guvernului liberal a ramas un act ratat, o infrangere tehnica, din lipsa de cvorum pentru PSD. Politic, spectacolul a fost gandit pentru congresul social-democratilor, dar odata indeplinit scopul, alegerea lui Marcel Ciolacu in fruntea partidului, motiunea devenise un lest de care social-democratii aveau nevoie sa se debaraseze cu pierderi cat mai mici de imagine.

Marcel Ciolacu s-a dezlantuit pe Facebook: Toti tradatorii, toti fripturistii, toti sunt raspunzatori!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, s-a dezlantuit intr-o postare pe Facebook in care a acuzat Guvernul PNL, dar si toti cei care l-au girat, sunt raspunzatori de dezastrul total din Romania.

Marcel Ciolacu explica de ce vrea daramarea Guvernului Orban: Votarea motiunii este un act de patriotism!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre motiunea cenzura impotriva Guvernului Orban care se va vota luni in Parlament.

Patru oameni exclusi din PSD. Marcel Ciolacu a socat: ce se intampla cu Carmen Dan

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu nu a iertat pe nimeni. Acesta taie in carne vie, facand mai multe acuzatii. Ce se intampla acum cu Carmen Dan. Patru oameni au fost exclusi din PSD Consiliului Politic National al PSD, convocat marti, dupa esecul lamentabil al motiunii de cenzura initiate de PSD impotriva Guvernului Orban, .

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Marcel Ciolacu a vrut ca motiunea sa nu ajunga la vot!

Ion Cristoiu afirma ca neintrunirea cvorumului si deci lipsa unui vot in cazul motiunii de cenzura a PSD impotriva Guvdernului Orban a fost o strategie vicleana a liderului partidului, Marcel Ciolacu, prin care a incercat sa impace si capra, si varza.

Marcel Ciolacu anunta excluderea celor trei parlamentari care lipsesc de la votul motiunii de cenzura. Fostul ministru Carmen Dan, pe lista neagra

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va propune forului de conducere al partidului demiterea parlamentarilor care lipsesc de la votul pentru demiterea Guvernului Orban.

Una din variantele PSD pentru postul de premier, daca trece motiunea de cenzura Anuntul lui Marcel Ciolacu

Viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Leonardo Badea, este una dintre variantele luate in calcul de PSD ca propunere de premier, daca va trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, a anuntat presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )