Libnet.ro
UNICEF

13:30

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

B1 B1,
ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. Iata cum va fi vremea in aceasta iarna. Iata prima pr. continuă pe B1

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat.

Atentie, romani! Politia si ANSVSA au declansat operatiunea Porcul!

Atentie, romani! Politia si ANSVSA au declansat operatiunea Porcul! Toti cei care vor fi prinsi cu porcul in portbagaj, viu sau mort, risca sa ramana fara el daca nu ii pot justifica provenienta! .

(P) Compania Ness a inchiriat peste 4.100 mp in UBC 0, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, dezvoltata in Iulius Town Timisoara

Ness Digital Engineering si Iulius Town Timisoara au incheiat un parteneriat privind inchirierea a doua etaje din imobilul office United Business Center 0 UBC 0). Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, de 155 m si 27 de etaje, va fi inaugurata.

Cea mai scumpa configuratie a noului Mac Pro costa 52.599 de dolari. Ce include acest pret

Cei care doresc cea mai puternica versiune a noului Mac Pro vor trebui sa scoata din buzunar peste 50. 000 de dolari, o suma de trei ori mai mare decat recordul pentru cel mai scump Mac, detinut pana acum de catre iMac Pro.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

Cea mai noua autostrada promisa in Romania: ce orase leaga si cand se va construi

Romanii sunt cei mai ineficienti in a realiza autostrazi, infrastructura fiind egala cu zero in foarte multe colturi ale tarii. Asta nu inseamna insa ca nu se realizeaza proiecte noi pe marginea acestui subiect. O noua autostrada ipotetica va lega la un moment dat localitatile Siret Suceava Ploiesi. Promisiunea legata de autostrada A7 .

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania. Bruneta de 22 de ani face ravagii in trafic (FOTO)

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania si spune ca nu se vede facand altceva. Malina-Elena Ghileschi are 22 de ani, este din Botosani, conduce tiruri de aproape un an, potrivit Drum cu.

Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Filmul Minionii, care a strans 8. 891 de lei in urma cu patru ani, a fost depasit de noua productie Disney Frozen 2, care a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania.

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania, proaspat ridicata in Prahova. Finantatorul: Mi-a aparut in vis dupa o vizita la mormantul parintelui Arsenie

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania a fost ridicata in satul prahovean Nucet, comuna Gornet, pe locul cunoscut in zona drept Dealul lui Dumnezeu, aflat la o altitudine de aproape 900 de metri.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )