Libnet.ro
UNICEF

20:45

Atentie, soferi. Amenda pentru romani, daca nu au asta in masina

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Amenda pentru romani, daca nu au asta in masina

Din ce in ce mai multi conducatori auto primesc sanctiuni pentru greseli banale. Iata la ce trebuie sa fie atenti soferii. Daca nu au asta in masina, pot primi amenda! Amenda pentru soferii romani care nu au asta in masina Cum apar tot felul de schimbari in Codul Rutier si nu multi sunt conducatorii auto . continuă pe Playtech

Restrictii noi pentru romani! Ce tara ii obliga pe toti romanii sa stea in carantina, incepand de azi, 7 septembrie

Italia, in urma noilor cazuri de infectari, la nivel european, a impus 14 zile de izolare pentru cei care vin din Grecia, Spania, Malta si Romania. Restrictii sunt si in Campania si Sicilia. Guvernul a aprobat un test national rapid pentru cei care sosesc din strainatate. Italia impune carantinare pentru romani Italia a impus o .

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform .

Florin Piersic revine in forta. Mesaj extrem de important pentru romani

Florin Piersic, inegalabilul actor care a aratat in ianuarie, de ziua sa, in studioul Sinteza zilei, ca este mai tanar ca niciodata, anunta ca revine in forta pe scena. Florin Piersic a acordat un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei si a vorbit cu aceeasi pasiune despre planurile sale de viitor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )