Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romani: cresc salariile din 2021! Ce categorie de angajati va primi mai multi bani

Sunt vesti bune pentru o mica parte dintre romani. Salariile vor creste incepand cu 2021 pentru angajatii firmelor care nu au fost afectate de pandemia de coronavirus. Angajatii din multinationale vor avea parte de cresteri salariale de 4,7%-4,8% si in 2021, la fel ca si anul acesta. De asemenea, managerii vor avea cresteri de 3,8%.

Vesti bune pentru romani: scutiri de impozit. Ce categorie va plati mai putine taxe, de fapt!

Autoritatile din Romania au luat o decizie care va bucura pe mii de oameni. De aceasta lege noua sunt vizate doua categorii de cetateni. Ce categorie de romani va plati mai putine taxe Senatul Romaniei a adoptat un proiect de lege important, care are ca scop reducerea taxelor pentru soferii profesionisti de TIR si autocar.

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Bani in plus de la Guvern pentru copii. Cine va primi un voucher de 300 de lei si cum poate intra in posesia lui

Veste buna pentru copiii care doresc sa faca un sport de performanta. Guvernul a adoptat in cursul zilei de joi o ordonanta de urgenta prin care s-a decis sustinerea si incurajarea micilor sportivi cu un voucher in valoare de 300 de lei. Ajutor financiar pentru copiii care se inscriu la un club sportiv Anuntul imbucurator .

Vesti proaste pentru romanii saraci: ce se intampla cu mastile promise de Guvern. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca va fi reevaluat contractul incheat cu firma care trebuie sa livreze mastile pentru persoane defavorizate, din cauza faptului ca s-ar fi incalcat niste termeni. Ancheta interna la Comisia de achizitii din Ministerul Sanatati a inceput in cursul zilei de joi si s-a constatat ca Naguma Medical Supply SRL .

Restrictii noi pentru romani! Ce tara ii obliga pe toti romanii sa stea in carantina, incepand de azi, 7 septembrie

Italia, in urma noilor cazuri de infectari, la nivel european, a impus 14 zile de izolare pentru cei care vin din Grecia, Spania, Malta si Romania. Restrictii sunt si in Campania si Sicilia. Guvernul a aprobat un test national rapid pentru cei care sosesc din strainatate. Italia impune carantinare pentru romani Italia a impus o .

Veste fantastica pentru Gigi Becali. Poate sa ia 10 milioane de euro fara sa faca nimic

Gigi Becali a anuntat ca nu mai ofera deloc bani pentru transferuri la FCSB. Dar bugetul clubului s-ar putea strange peste noapte, fara ca patronul miliardar al echipei sa bage mana in buzunar. Aceasta varianta a aparut chiar astazi, dupa ce Bogdan Planic a ales sa semneze cu Maccabi Haifa, in Israel. Un transfer care .

inca 12 meserii incluse in categoria conditiilor de munca speciale. Cine se poate pensiona cu13 ani mai devreme

Prin intrarea in vigoare a Legii nr. 1882020, noi locuri de munca sunt recunoscute ca locuri de munca in conditii speciale, in intelesul Legii nr. 2632010 privind sistemul unitar de pensii publice, a informat Casa Nationala de Pensii Publice CNPP).

Florin Piersic revine in forta. Mesaj extrem de important pentru romani

Florin Piersic, inegalabilul actor care a aratat in ianuarie, de ziua sa, in studioul Sinteza zilei, ca este mai tanar ca niciodata, anunta ca revine in forta pe scena. Florin Piersic a acordat un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei si a vorbit cu aceeasi pasiune despre planurile sale de viitor.

E pericol urias de incendii in Grecia. Atentionare de la MAE pentru romani

Ministerul Afacerilor Externea emis o avertizare de calatorie pentru romanii care sunt sau ajung inGrecia. Vineri, exista pericolul iminent de producere de incendii de vegetatie in mai multe regiuni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )