Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atentie, soferi! O autostrada din tara va fi inchisa pentru 24 de ore! Cum va fi deviata circulatia

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! O autostrada din tara va fi inchisa pentru 24 de ore! Cum va fi deviata circulatia

Circulatia rutiera va fi inchisa joi, de la ora 8. 00, pana vineri, la aceeasi ora, pe autostrada Orastie - Sibiu, intre Lancram si Vintisoara, pentru montarea unor elemente necesare realizarii viitorului. continuă pe Antena3

O autostrada din Romania se inchide pentru 24 de ore. Solutii pentru soferi

Autostrada A1 Orastie-Sibiu se inchide joi, 10 octombrie 2019, intre Nodul Rutier Sebes Nord Lancram) si Nodul Rutier Sebes Vest Vintisoara) pentru 24 de ore.

Din Asociatia impreuna pentru A8 s-a desprins un nou partid politic impreuna Pentru Moldova: Noi vom fi un partid al infrastructurii, in primul rand!

EXCLUSIV ONLINE Un nou partid desprins din asociatia impreuna Pentru A8 a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti. O parte a membrilor asociatiei care lupta pentru infrastructura din Moldova au decis sa se.

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

Vodafone cere un sef din afara Facebook pentru criptomoneda Libra

Vodafone vrea ca Libra sa numeasca un director executiv independent, astfel incat sa devina complet separata de Facebook. Compania de telecomunicatii, care ieri si-a reiterat sprijinul pentru proiectul dezvoltat de Facebook, a declarat ca independenta este cruciala pentru a garanta succesul criptomonedei Libra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )