Libnet.ro
UNICEF

13:01

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Antena3 Antena3,
Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa. continuă pe Antena3

Avertizare meteorologica. Cod galben de ploi torentiale si vant in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de ploi si intensificari ale vantului, valabile pe durata orei urmatoare in localitati din zonele Moldovei si.

ANM, noua avertizare meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica a atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic valabila pana la ora 17:00 in judetele Olt, Dolj si Mehedinti. Intensificarile vantului vor.

Incidente in mai multe orase din Franta in timpul manifestatiilor vestelor galbene

Manifestatii ale vestelor galbene fata de politicile sociale si fiscale ale guvernului francez, au fost marcate, sambata, de incidente la Amiens nord), Besancon est) si Toulouse sud), care s-au incheiat cu arestari, informeaza AFP.

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile a ajuns la 60. Cele mai multe imbolnaviri in Bucuresti si Calarasi

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile inregistrate in acest sezon a ajuns la 60, dintre care cinci decese. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in Bucuresti si Calarasi.

Pasagerul unui tren a primit un cap in gura de la un alt calator, dupa ce a hartuit mai multe persoane (VIDEO)

Un barbat din Marea Britanie care se afla intr-un tren ce mergea pe ruta London to Essex, si care era plin cu navetisti, a fost primit un cap in gura de la un alt calator dupa ce ar fi hartuit mai multe.

E alerta meteo. ANM anunta cod galben de vijelii. Mai multe judete, afectate imediat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare nowcasting de ploi puternice si vant pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasau. De asemenea, este in vigoare o informare meteorologica de ploi in general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferica, intensificari temporare ale vantului si racire accentuata a vremii la nivelul intregii tari. ANM anunta cod galben .

VIDEO Maraton ornitologic in Dobrogea. Cine vede cele mai multe pasari de la Techirghiol la Vadu, de la Marea Neagra la Cheile Dobrogei

Un maraton ornitologic este organizat in acest weekend la Agigea. in Big Day 2019, participantii au la dispozitie 24 de ore si un perimetru foarte mare pentru a observa cat mai multe specii de pasari salbatice. De la Techirghiol la Vadu, de la Agigea la Cheile Dobrogei, concurentii trebuie sa vada cat mai multe specii. Modelul de maraton ornitologic se practica de ani de zile si a ajuns si sursa de inspiratie pentrufilmele de la Hollywood.

MIHAI FIFOR: Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european

Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european, a transmis sambata vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, care a avut o intrevedere, la Palatul Victoria, cu o delegatie a Parlamentului Republicii Moldova, condusa de vicepresedintele Monica Babuc.

SUA: Somajul scade in septembrie la 3,5%, cel mai redus nivel din decembrie 1969

Crearea de locuri de munca in Statele Unite a ramas solida in septembrie iar numarul inregistrat in august a fost revizuit in scadere puternica, permitand reducerea ratei somajului la 3,5%, cel mai mic nivel din decembrie 1969, a anuntat vineri administratia Trump, citata de AFP.

Ea e castigatoarea Miss BumBum. Cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Cel mai frumos posterior din lume a fost desemnat in Mexic. Concursul Miss Bum Bum a fost castigat de un model Playboy din Brazilia. Pe numele ei Suzy Cortez, tanara in varsta de 29 de ani este practicanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )