Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, soferi! Cele patrureguli pe care trebuie sa le respectati de acum

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Cele patrureguli pe care trebuie sa le respectati de acum

Racirea vremii a inceput deja sa le faca probleme soferilor. Codul Rutier a suferit numeroase modificari, iar printre acestea, printre cele impuse in 2018, se numara si circulatia in conditii de polei este. continuă pe Antena3

Atentie, soferi! Suma IMENSA cu care puteti fi amendati daca nu aveti cauciucuri de iarna

Iarna s-a instalat deja in tara noastra, desi suntem in ultima luna de toamna a anului 2018. Si pentru ca se circula in conditii de iarna, soferii trebuie sa isi pregateasca masinile pentru a face.

Victorie la Curtea de Apel pentru Dragnea: Ce se intampla cu completul de judecata care trebuie sa ii dea sentinta finala (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea pe solicitarea privind felul in care a fost intocmit completul de judecata care trebuie sa ii dea sentinta finala in dosarul angajarilor fictive de la.

TIPURI DE FEMEI de care trebuie sa fugi mancand pamantul! Afla acum pana nu e prea TARZIU

Daca te numeri printre cei care cred ca si-au gasit jumatatea si esti pe cale sa comanzi verighetele trebuie sa citesti cu atentie urmatoarele randuri pana nu e prea tarziu. Specialistii au alcatuit.

Varsta de pensionare, schimbata iar in Romania: Conditiile pe care trebuie acum sa le indeplinesti sunt fara precedent!

Noi modificari in legatura cu limita de varsta pentru pensionare au fost deja anuntate. Modificarile vizeaza femeile care au realizat stagiul minim de cotizare, care au nascut trei copii si i-au crescut.

7 carti de leadership pe care trebuie sa le citesti daca vrei o cariera de succes, indiferent de domeniu

Cartile sunt cea mai buna sursa de inspiratie, mai ales pentru cei care vor sa invete cum sa isi dezvolte cariera sau cum sa devina lideri mai buni. Editorii de la Amazon au facut o selectie si recomanda cateva carti de leadership si dezvoltare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )