Libnet.ro
UNICEF

06:15

Atentie, soferi. Cum ti se poate lua permisul in Romania. Din ce motiv stupid sta un sofer o luna fara masina

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Cum ti se poate lua permisul in Romania. Din ce motiv stupid sta un sofer o luna fara masina

Cum s-a trezit un roman cu dosar penal dupa ce si-a clatit gura cu apa de gura Listerine. Desi alcoolemia acestuia a fost 0% in sange, tanarul asteapta de 5 saptamani sa-si recapete permisul. Din ce motiv stupid ti se poate lua permisul de conducere in Romania intamplare mai putin obisnuita a unui tanar oradean . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Amenzi de 2900 de lei daca faci acest gest in trafic. Greseala pe care o fac aproape toti la volan

Toti soferii din Romania trebuie sa stie ca ii paste o amenda colosala, daca arunca resturi din masina! Chiar si daca nu este vazut de un agent de politie, soferul poate fi vazut pe camerele de supraveghere si poate primi amenda acasa, prin posta! Amenzi de 2900 de lei daca arunci chistocul pe geam Codul .

Cod rutier 2020. Se schimba varsta la care iti poti lua permisul. Toti soferii trebuie sa afle

Daca un proiect de modificare a Codului Rutier va intra in vigoare, varsta minima pentru anumite tipuri de permise auto ar putea fi scazuta. Se schimba varsta la care poti lua permisul. Ce trebuie sa stie toti soferii Un proiect de modificare a Codului Rutier, lansat in dezbatere publica de Ministerul de Interne, prin care .

Romania revine la starea de urgenta? Raed Arafat, avertisment cu privire la situatia disperata a numarului de imbolnaviri: La orice moment se poate lua o astfel de decizie

Raed Arafat avertizeaza asupra celor 300 de focare de COVID-19 existente in tara. Acesta subliniaza ca din cele 300de surse de infectare, multe dintre ele se afla in camine, azile de batrani dar si in domeniul industrial, fiind in mare parte tinute sub control. Seful DSU avertizeaza ca orice decizie luata pe viitor va fi .

Romania, din ce in ce mai dependenta de Rusia. Europa nu mai are nevoie, dar noi luam si mai mult

Consumul de gaz din UE in trimestrul al treilea al anului 2019 a fost in continuare in comparatie fata de anul trecut, crescand cu aproape 7%, cu toate acestea, aceasta crestere a fost mai mica decat in trimestrul precedent cu 13%. in cifre absolute, consumul trimestrial de gaz in T3 2019 a fost de aproximativ .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )