Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romania, din ce in ce mai dependenta de Rusia. Europa nu mai are nevoie, dar noi luam si mai mult

Playtech Playtech,
Romania, din ce in ce mai dependenta de Rusia. Europa nu mai are nevoie, dar noi luam si mai mult

Consumul de gaz din UE in trimestrul al treilea al anului 2019 a fost in continuare in comparatie fata de anul trecut, crescand cu aproape 7%, cu toate acestea, aceasta crestere a fost mai mica decat in trimestrul precedent cu 13%. in cifre absolute, consumul trimestrial de gaz in T3 2019 a fost de aproximativ . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Cum ti se poate lua permisul in Romania. Din ce motiv stupid sta un sofer o luna fara masina

Cum s-a trezit un roman cu dosar penal dupa ce si-a clatit gura cu apa de gura Listerine. Desi alcoolemia acestuia a fost 0% in sange, tanarul asteapta de 5 saptamani sa-si recapete permisul. Din ce motiv stupid ti se poate lua permisul de conducere in Romania intamplare mai putin obisnuita a unui tanar oradean .

EXCLUSIV De ce vor fi alegerile prezidentiale din Republica Moldova o miza speciala pentru Moscova: Rusia are nevoie de aliati, similar cazului Serbiei in interiorul Balcanilor de Vest

EXCLUSIV La fel ca in cazul Romania, si in Republica Moldova, toamna anului 2020, va fi marcata de alegeri organizate intr-un context dificil, reprezentat de pandemia de coronavirus. in cazul alegerilor.

Un mare lant de hipermarketuri din Romania face angajari masive. Are nevoie de 1.000 de persoane

Unul dintre cele mai cunoscute lanturi de hipermarketuri din Romania, Kaufland, se pregateste sa deschida noi magazine, asa ca pune la bataie 1. 000 de locuri de munca. Printre acestea se afla si joburi puse la dispozitia persoanelor cu dizabilitati.

Instanta respinge cererile de ordonanta presedintiala pentru suspendarea unor decizii ale Consiliului SIF3, din mai

Tribunalul Brasov a respins ca inadmisibile cererile de emitere de ordonante presedintiale venite din partea lui Stefan Szabo, Dumitru Carapiti, Gheorghe Lutac si Mihai Fercala, in contradictoriu cu Crinel-Valer Andanut, Marius Moldovan, Nicolae Petria si Constantin Fratila, prin care s-a solicitat instantei suspendarea executarii unor hotarari ale Consiliului de Supraveghere CS) al SIF3 luate in mai, dupa adunarea actionarilor societatii din data de 28 aprilie, se arata intr-un raport al SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )