Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentie soferi: Din 20 mai e posibil sa primesti interdictie de a mai circula pe drumurile publice. Care sunt masinile vizate

B1 B1,
Atentie soferi: Din 20 mai e posibil sa primesti interdictie de a mai circula pe drumurile publice. Care sunt masinile vizate

Incepand cu data de 20 mai se va introduce notiunea de suspendare a inmatricularii autovehiculului, operatiune care consta in interzicerea temporara a folosirii acestuia pe drumul public. Anuntul a fost fac. continuă pe B1

Ce se schimba din 20 mai la ITP-ul pentru autovehicule

Din 20 mai intra in vigoare reguli noi in legatura cu ITP-ul masinilor, una dintre ele permitand suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica ITP) valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele proprietarului de drept la 90 de zile de la achizitionarea lui. Tot din aceasta saptamana statiile ITP vor fi obligate sa inregistreze video activitatea si sa pastreze inregistrarile.

Peste 750 de mii de buletine pentru alegerile din 20 mai

Pentru alegerile locale noi din 20 mai, care vor avea loc in municipiile Chisinau, Balti si in alte cinci localitati, sunt tiparite 752. 460 de buletine de vot, dintre care 474. 816 sunt in limba romana, iar celelalte in rusa. Cele mai multe buletine, dar si cel mai lung buletin este la Chisinau.

Alegatorii pot verifica listele electorale intocmite pentru alegerile din 20 mai

Alegatorii din localitatile unde pe 20 mai se vor desfasura alegeri locale noi pentru functia de primar au posibilitatea sa verifice corectitudinea intocmirii listelor electorale, atat in localurile sectiilor de votare, cat si online, accesandpaginaelectronica a Comisiei Electorale Centrale, transmite IPN.

Atentie, soferi! O noua reglementare privind suspendarea inmatricularii autovehiculului va intra in vigoare

Seful Directiei Regim Permise, Florin Catana, a anuntat ca incepand cu data de 20 mai se va introduce notiunea de suspendare a inmatricularii autovehiculului, operatiune care consta in interzicerea.

Ion Ceban: 20 mai poate deveni un moment de cotitura in istoria moderna a Chisinaului

Candidatul Partidului Socialistilor la alegerile noi din Chisinau, Ion Ceban, spune ca pentru el campania electorala a fost o oportunitate de a-si expune viziunea privind modul in care pot fi solutionate problemele cu care se confrunta locuitorii Capitalei. El i-a chemat pe chisinauieni la urnele de vot pe 20 mai, mentionand ca aceasta zi poate deveni un moment de cotitura in istoria moderna a municipiului, transmite IPN.

Igor Botan: BOP nu este un verdict despre ceea ce se va intampla pe 20 mai

Barometrul Opiniei Publice nu este un verdict despre ceea ce se va intampla pe 20 mai. Este o colectie de indicatori care le spune oamenilor ca in functie de cum vor proceda, asa vor fi rezultatele. Declaratia a fost facuta de directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, in cadrul emisiunii Important de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

PDM indeamna alegatorii sa iasa la vot pe 20 mai, dar ii atentioneaza sa nu voteze cu liberalii si socialistii

Partidul Democrat din Moldova i-a indemnat pe membrii si simpatizantii formatiunii sa iasa la vot duminica, 20 mai, atunci cand au loc alegerile pentru functie de primar de Chisinau. Purtatorul de cuvant al PDM, Vitalie Gamurari, a declarat ca alegatorii trebuie sa participe in alegeri in numar cat mai mare pentru a demonstra ca viitorul Chisinaului le pasa.

LOTO 6/49. LOTO din 17 mai 2018. Numerele castigatoare la tragerea LOTO

Duminica, 13 mai, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de joi, 10 mai, Loteria Romana a acordat21. 009 castiguriin valoare totala.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )