Libnet.ro
UNICEF

14:45

Peste 750 de mii de buletine pentru alegerile din 20 mai

Adevărul Adevărul,
Peste 750 de mii de buletine pentru alegerile din 20 mai

Pentru alegerile locale noi din 20 mai, care vor avea loc in municipiile Chisinau, Balti si in alte cinci localitati, sunt tiparite 752. 460 de buletine de vot, dintre care 474. 816 sunt in limba romana, iar celelalte in rusa. Cele mai multe buletine, dar si cel mai lung buletin este la Chisinau. continuă pe Adevărul

Alegatorii pot verifica listele electorale intocmite pentru alegerile din 20 mai

Alegatorii din localitatile unde pe 20 mai se vor desfasura alegeri locale noi pentru functia de primar au posibilitatea sa verifice corectitudinea intocmirii listelor electorale, atat in localurile sectiilor de votare, cat si online, accesandpaginaelectronica a Comisiei Electorale Centrale, transmite IPN.

Ce se schimba din 20 mai la ITP-ul pentru autovehicule

Din 20 mai intra in vigoare reguli noi in legatura cu ITP-ul masinilor, una dintre ele permitand suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica ITP) valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele proprietarului de drept la 90 de zile de la achizitionarea lui. Tot din aceasta saptamana statiile ITP vor fi obligate sa inregistreze video activitatea si sa pastreze inregistrarile.

HOROSCOP rune pentru saptamana 14-20 mai, de Mihai Voropchievici. Taurii si Varsatorii sunt gata sa inceapa o viata noua

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 14-20 mai. Berbecul este cu intarzieri, sa abordeze toate problemele cu totul altfel decat le-au.

Business report: La un pas de recesiune. Care sunt semnele; Avem cumparator pentru gazele din Marea Neagra, dar ne pierdem rabdarea cu Legea Offshore; Romania investitiilor, in context european: Pe podiumul scaderilor, dar inca in prima treime a clasamen

Se incing investitiile belgienilor in Romania: Au cumparat zeci de hectare de teren in cateva luni Doua dintre cele mai bogate familii belgiene, cu o avere cumulata de peste 740 mil. euro, plus un antreprenor de. Italienii de la Tirrena, nemtii de la Geiger si Umbrarescu, constructorii cu cele mai mari progrese la autostrazi in ultima luna Se incinge competitia in top trei constructori de autostrazi dupa progresele consemnate pe.

HOROSCOP dragoste pentru saptamana 14-20 mai 2018. Taurii trebuie sa aiba grija cu nevoia de a controla

Horoscopdragoste. Saptamana 14-20 mai este una bogata in evenimente astrale care pun o amprenta serioasa asupra vietii amoroase. Inca de duminica 13 mai, Mercur a intrat in Taur. Marti 15 mai este un dublu.

Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

ESky Group, compania care detine eSky Travel Search pe piata din Romania, anunta decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-si continua cariera profesionala alaturi de o alta companie, dupa aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din Romania va fi supervizata mai departe de catre Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua si statutul de reprezentant legal al companiei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

CM 2018: Un arbitru desemnat pentru competitia din Rusia, suspendat pe viata pentru coruptie

Arbitrul Fahad Al Mirdasi a fost suspendat pe viata de federatia de fotbal din Arabia Saudita SAFF) pentru coruptie, informeaza lequipe. fr, potrivit News. ro. Al Mirdasi facea parte dintre cei 36 de centrali desemnati sa conduca meciuri de la Cupa Mondiala din Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )