Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie soferi! Luna decembrie vine cu restrictii de circulatie. Strazile care vor fi inchise

Adevărul Adevărul,
Atentie soferi! Luna decembrie vine cu restrictii de circulatie. Strazile care vor fi inchise

Traficul rutier pe mai multe artere de circulatie va fi restrictionat pe 1 Decembrie, in Craiova, dar si pentru desfasurarea in Piata Mihai Viteazul a manifestarilor artistice prilejuite de organizarea Targului de Craciun. continuă pe Adevărul

Zilele norocoase ale zodiilor in luna decembrie

Luna decembrie vine cu vesti bune pentru toate zodiile. Fiecare nativ se va bucura de cateva zile excelente, in care poate rezolva atat probleme profesionale cat si probleme de ordin.

Deszapezirea drumurilor judetene de la Galati, atribuita fara licitatie. Pe luna decembrie s-au alocat 1,3 milioane de lei

Negocierea directa a fost declansata dupa ce la licitatiile organizate de Consiliul Judetean Galati nu a fost depusa nicio oferta. Potrivit conducerii CJ, suma alocata pe luna decembrie nu va fi virata neconditionat firmei contractante asocierea dintre Vega 93 si Lemacons), ci doar corespunzator interventiilor facute daca acestea vor fi necesare, evident).

Zilele norocoase pe care le au zodiile in luna decembrie. Afla cand trebuie sa profiti de oportunitati

Ultima luna din 2017 aduce surprize placute pentru fiecare nativ in parte. in timp ce unii vor profita de oportunitatile din domeniul profesional, altii isi vor gasi, in sfarsit,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )