Libnet.ro
UNICEF

19:45

Atentionare ANM! Cod galben defurtuna in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Atentionare ANM! Cod galben defurtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 00, in judetele Harghita si. continuă pe Antena3

Atentionare ANM! Cod galben defurtuni pentru Bucuresti. Cod portocaliu de ploi si vijelii in mai multe judete

Meteorologii au emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si grindina pentru Capitala, valabila pana la ora 17:30. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), intre orele.

Atentionare ANM! Cod galben deaverse si descarcari electrice pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti doua atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetele Bacau, Vrancea si Constanta, valabile pana la.

Cod galben de furtuni si descarcari electrice, in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile marti pentru mai multe judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cod galben de vijelie in aceasta seara, in mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis, duminica seara, avertizari cod galben de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, cu aspect de vijelie, pentru mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii.

Cod galben de ploi si grindina n Capitala si mai multe judete din tara / Cod portocaliu n Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis marti Cod galben de grindina de dimensiuni mici, averse, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice in Capitala si mai multe judete din tara. De asemenea, in Tulcea si Constanta este avertizare de Cod portocaliu.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara. Si marti, Administratia Nationala de Meteorologie mai multe avertizari de scurta durata de vreme rea.

ANM: 27 de judete sunt duminica sub cod galben de furtuni; cantitatea de precipitatii poate depasi 50 de litri pe metru patrat

Douazeci si sapte de judete sunt, duminica, sub cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, fiind anuntate cantitati insemnate de precipitatii care pot depasi 50 de litri pe metru patrat. in plus, se vor semnala intensificari ale vantului si descarcari electrice.

Cod galben de furtuni, in 27 de judete

Douazeci si sapte de judete sunt, duminica, sub cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, fiind anuntate cantitati insemnate de precipitatii care pot depasi 50 de litri pe metru patrat. in.

Cod galben de ploi si vijelii in Cluj

Meteorologii au emis Cod galben de ploi si vijelii pentru judetul Cluj. Si marti, Administratia Nationala de Meteorologie mai multe avertizari de scurta durata de vreme rea.

Alerta de la hidrologi. E cod galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, miercuri, o serie de atentionari Cod galben de inundatii in bazine hidrografice din judetele Buzau, Alba si Cluj, in urmatoarele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )