Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cod galben de vijelie in aceasta seara, in mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vijelie in aceasta seara, in mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis, duminica seara, avertizari cod galben de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, cu aspect de vijelie, pentru mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii. continuă pe Adevărul

Avertisment de la hidrologi: Cod galben de inundatii in mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, mai multe atentionari cod galben de inundatii, valabile pana aproape de miezul noptii, pe rauri din sapte judete. Potrivit.

ALERTA METEO: Cod galben de furtuni in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de furtuna in cinci judete. Astfel, pana la ora 16. 00 este cod galben de furtuni, descarcari electrice si grindina in Calarasi,.

Vremea. Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica valabile in urmatoarele doua ore in 11 judete. Potrivit meteorologilor,.

Hidrologii sunt in alerta: Cod galben de inundatii in mai multe judete. Care sunt zonele vizate

Hidrologii au emis sambata doua atentionari cod galben de inundatii, care vizeaza rauri din Maramures, Satu Mare, Salaj, Cluj, Bacau, Neamt, Harghita si Covasna. Potrivit Institututlui National.

Avertisment de ultima ora de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Bihor si Cluj, fiind anuntate scurgeri de pe versanti, viituri rapide si inundatii locale. Avertizarea este valabila.

Cod galben de furtuni, in 27 de judete

Douazeci si sapte de judete sunt, duminica, sub cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, fiind anuntate cantitati insemnate de precipitatii care pot depasi 50 de litri pe metru patrat. in.

Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale in 27 de judete, sambata si duminica

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale, valabila in 27 de judete, incepand de sambata, de la ora 14:00, pana duminica, la ora 23:00, potrivit Agerpres.

ANM: 27 de judete sunt duminica sub cod galben de furtuni; cantitatea de precipitatii poate depasi 50 de litri pe metru patrat

Douazeci si sapte de judete sunt, duminica, sub cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, fiind anuntate cantitati insemnate de precipitatii care pot depasi 50 de litri pe metru patrat. in plus, se vor semnala intensificari ale vantului si descarcari electrice.

VREMEA in weekend. Vesti proaste de la Meteo. Cod Galben in 27 de judete ale tarii

VREMEA in weekend Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale, valabila in 27 de judete, incepand de sambata, de la ora.

O noua alerta meteorologica emisa de ANM: Avertizare cod galben de grindina

Sapte judete din tara sunt sub cod galben de ploi si caderi de grindina a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit ANM, sunt sub atentionare cod galben de ploi cu grindina pana la ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )