Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atentionare de calatorie: Mai multe zone din Grecia vor fi afectate de furtuni

Hotnews Hotnews,
 Atentionare de calatorie: Mai multe zone din Grecia vor fi afectate de furtuni

Serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni valabila in urmatoarele doua ore in mai multe localitati din judetele Arad, Bihor si.

Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni valabila in urmatoarele doua ore in mai multe localitati din judetele Arad, Bihor si.

VIDEO: Un urs a intrat in mai multe gospodarii din Prahova

Mai multe persoane din Comarnic au sunat la 112 pentru a anunta ca un urs a intrat, in noaptea de jo.

Atac al ursilor in mai multe gospodarii din Colti. Animalele dau tarcoale satului Muscelu Caramanesti

Ursii au provocat dezastru in mai multe gospodarii din comuna buzoiana Colti. Un porc si mai multi miei au fost sfartecati, azi-noapte, de doi ursi care, in aceasta dimineata, au fost zariti in vecinatatea gospodariilor din satul Muscelu Caramanesti. Alarmate de localnici, autoritatile locale au cerut sprijinul jandarmilor pentru a alunga salbaticiunile.

Modul inedit in care mai multe persoane din Galati asteptau autobuzul, in timpul unei ploi torentiale. Replica primarului: Statiile nu sunt pentru nunti - FOTO

O imagine surprinsa recent de un trecator demonstreaza modul in care cetatenii din Galati sunt obligati sa astepte autobuzul atunci cand ploua. Acestia pot fi observati cum au fost nevoiti sa se.

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

Rata somajului in Grecia a ajuns la cel mai scazut nivel din 2011

Rata somajului din Grecia a scazut la 17,6%, de la 18,2% in luna precedenta, transmite Reuters.

Au fost descoperite cele mai vechi ramasite din Europa ale omului modern.Ar putea schimba teoriile migrationiste existente

Un craniu din Grecia a fost datat ca avand o vechie de aprosimativ 210. 000 de ani, intr-o perioada in care continentul european era dominat de Omul de Neanderthal, relateaza BBC. Descoperirea dovedeste,.

YouTube ofera creatorilor de continut mai multe modalitati de a face bani

YouTube introduce mai multe modalitati prin care creatorii sai de continut pot sa genereze venituri, a anuntat compania vineri, in cadrul evenimentul VidCon de la Anaheim, California.

Mediastandard.ro: Trump vrea sa vorbeasca despre cat de partinitoare sunt platformele de social media cu cele mai indoielnice figuri din online

Summit-ul despre social media organizat de Casa Alba este unul dintre subiectele acestei saptamani, din mai multe motive: misticitatea din spatele evenimentului - echipa presedintelui american nepunand la dispozitia presei prea multe informatii -, cat si interesul crescut cu privire la pozitia lui Donald Trump in privinta retelelor de socializare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )