Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din Romania

Antena3 Antena3,
Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni valabila in urmatoarele doua ore in mai multe localitati din judetele Arad, Bihor si. continuă pe Antena3

Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni valabila in urmatoarele doua ore in mai multe localitati din judetele Arad, Bihor si.

O noua avertizare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe: Cod rosu de furtuni si ploi torentiale in zona Salonic pana vineri

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca Serviciul de Meteorologie a emis cod rosu de vreme nefavorabila pentru zona Salonic, pana vineri, 12 iulie.

Avertizare meteo: Furtuni, grindina si descarcari electrice, in toata tara, de sambata pana luni seara

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) avertizeaza ca incepand de sambata, ora 13. 00, vremea se strica in toata tara. Averizarea meteo, care anunta averse ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice violente, intensificari temporare ale vantului si grindina, in toate judetele tarii, este valabila pana luni, 15 iulie, la ora 21.

O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in.

VIDEO Italia, lovita de furtuni. Grindina de marimea unei portocale in Pescara, tornada la Milano Marittima

Vremea este in mod evident capricioasa in ultima vreme . Dupa inundatiile majore din Washington sau Spania din ultimele zile, Italia a fost afectata de furtuni violente miercuri. Grindina cu bucati de gheata de marimea unei portocale a bombardat Pescara, apoi, o furtuna cu ploi diluviene a inundat orasul de la Adriatica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )