Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentionare Cod galben: cum va fi vremea pana duminica dimineata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atentionare Cod galben: cum va fi vremea pana duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata pentru sase judete din sudul Moldovei si estul, sud-estul si centrul Munteniei, inclusiv Bucuresti-Ilfov, valabila. continuă pe Wall-Street Ro

Alerta ANM: Cod galben de polei pana duminica dimineata in Baragan

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata valabila de sambata dupa-amiaza si pana duminica dimineata, in Bucuresti si sase judete din sud-estul Munteniei si sudul Moldovei, printre care si Calarasi.

Avertizare cod galben de inundatii si pentru judetul Arges

Sambata dimineata a intrat in vigoare o atentionare cod galben de inundatii ce vieaza si judetul Arges. Averizarea este valabila pana duminica dimineata.

ALERTA METEO. Cod galben de vreme rea pentru jumatate de tara, de joi dimineata pana vineri

Meteorologii au emis un Cod galben de vreme rea pentru jumatate de tara. Fenomene vizate in intervalul24 ianuarie, ora 04 - 25 ianuarie, ora 14: precipitatii abundente - ploi, lapovita si, mai ales la altitudini de peste 1. 500 m, ninsori si viscol.

Romania lovita de vreme extrema. Cod galben de ninsori in 26 de judete si in Bucuresti, pana sambata dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua atentionare cod galben de ninsori, valabila pana sambata dupa-amiaza, in 26 de judete si in Municipiul Bucuresti, respectiv o.

Cod galben de inundatii pe rauri din sase judete, pana sambata

Hidrologii au emis o atentionare Cod galben de inundatii valabila de joi seara pana sambata la ora 12. 00, pentru rauri din sase judete.

VREMEA. Alerta meteo de ultim moment. O noua atentionare a intrat in vigoare pana vineri. Mare atentie!

ANM a emis un cod galben de vreme severa, valabil in intervalul 24 ianuarie, ora 04. 00 - 25 ianuarie, ora 14. Sunt asteptate precipitatii abundente, lapovita, ninsori si viscol. in zona.

VREMEA. Alerta meteo de ultima ora. O noua atentionare a intrat in vigoare pana vineri. Mare atentie!

ANM a emis un cod galben de vreme severa, valabil in intervalul 24 ianuarie, ora 04. 00 - 25 ianuarie, ora 14. Sunt asteptate precipitatii abundente, lapovita, ninsori si viscol. in zona.

Cod galben de ninsori si ploi pentru jumatate din tara. Cum va fi vremea la Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o atentionare de tip cod galben de ploi, lapovita si vant pentru jumatate din tara, care intra in vigoare joi la ora 04:00 si expira vineri la ora 14:00.

Avertizare cod galben de ploi si ninsori puternice pentru Bucuresti si 25 de judete

Capitala si 25 de judete se vor afla sub cod galben de vreme rea incepand de joi dimineata de la ora 4. 00 si pana vineri. Potrivit meteorologilor, in cea mai mare parte a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali vor fi ninsori insemnate cantitativ si se va depune un strat nou de zapada consistent, in timp ce in nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei vor fi ploi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Cod galben de ninsori si polei n jumatate de tara pna duminica dimineata

Meteorologii au emis vineri la ora 12. 00 o informare de intensificari temporare ale vantului si polei valabila pana duminica la ora 6. De asemenea, vineri la ora 14. 00 intra in vigoare si un cod galben de ninsori si ploi insemnate. Meteorologii anunta noi zile cu ploi si polei in Bucuresti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )